Til forsiden

Atea søker flere konsulenter innen skytjenester til vårt kontor på Stord og Haugesund - vil du bli med på laget?

Fast ansettelse

Haugesund
2022-08-20

Dette er tiden for oss som elsker teknologi 

Basert på økende etterspørsel av våre tjenester ser vi etter flere engasjerte og erfarne seniorkonsulenter som vil være med å utfordre og styrke avdelingen vår på Stord og i Haugesund. 

Vi kan love masse moro, fart og spennende prosjekter – og ikke minst, verdens beste kollegaer! Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte og kunder. Vår visjon er «The Place to Be» og den er utformet av de ansatte. Vår forretning er bygget på nære kunderelasjoner, bred innsikt i produsentenes virksomhet, motiverte medarbeidere og et konstant blikk på morgendagen. 

Hva jobber du med som konsulent i Atea? 

Hos oss har vi fokus på tett samarbeid mellom kunder og konsulenter for å finne riktig oppdrag til riktig konsulent. Vi designer og bygger løsninger innenfor relevante fagområder. Vi planlegger, implementerer og vedlikeholder systemer, samtidig som vi sikrer kundens data. Hvis du liker å jobbe tett med engasjerte kollegaer som er dyktige i sine fagfelt vil du trives som konsulent hos oss. Vi lærer av hverandre og har tro på at vi jobber aller best i team, samtidig som vi er selvstendig og får frihet under ansvar. 

Hvem er så du? 

Det å være oppriktig engasjert i ditt fagområde er viktig for å lykkes i denne stillingen. Hvis du i tillegg trives med å skape entuiasme for ditt fagområde blant våre konsulenter, kunder og partnere gjennom å aktivt dele kompetanse og erfaringer vil du komme langt. I Atea er vi opptatt av at vi skal heie hverandre frem og gjennom det skape en positiv prestasjonskultur. 

Vi søker deg som har erfaring med eller har sertifiseringer innen følgende: 

  • Teknologier og tjenester i sky, eksempelvis databaser, lagring, nettverk, automasjon, virtuelle maskiner, MS365, Azure AD og virtual desktop, MS Intune. 
  • Andre skyplattformer 
  • Implementering, drift, og design av løsninger og feilsøking. 
  • IT-sikkerhet. 

Gode grunner til å velge oss: 

I Atea vil du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Avdelingen du vil bli en del av består av et sterkt team med fokus på utvikling, både faglig og personlig   

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet.  Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet.  

Vil du bli med på laget?  

Arbeidssted er ved vårt kontor på Stord eller Haugesund.  .

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Peder Kirkegaard Madsen på tlf. 47977338.

Alle søknader behandles fortløpende og konfidensielt.  

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss? Tips oss da vel. 

 

Haugesund
2022-08-20
Tilbake til Karriere