Til forsiden

Har du lyst til å jobbe som IT konsulent i et av Norges største og mest spennende IT-selskaper?

Fast ansettelse

Haugesund
2022-08-20

Dette er tiden for oss som elsker teknologi 

Vi er på jakt etter en positiv, løsningsorientert og kundefokusert IT-konsulent til vårt team på Stord og i Haugesund. 

Vi kan love masse moro, fart og spennende prosjekter – og ikke minst, verdens beste kollegaer! Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte og kunder. Vår visjon er «The Place to Be» og den er utformet av de ansatte. Vår forretning er bygget på nære kunderelasjoner, bred innsikt i produsentenes virksomhet, motiverte medarbeidere og et konstant blikk på morgendagen.  

Dine hovedarbeidsoppgaver: 

Din viktigste arbeidsoppgave er å være en kvalitetsbevisst og ryddig problemløser som hjelper kunden med oppgaver relatert til IT drift og IT support. Du vil møte varierte problemstillinger. Kunden vil være avhengig av deg for å få flyt i sin arbeidshverdag. 

Bli med på laget for å ruste Norge med skreddersydd teknologi! 

Hvem er så du? 

  • Du har kjennskap til virtualisering og serverdrift 
  • Du har kjennskap til skyteknologi, primært Microsoft Azure og 365 
  • Du har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, muntlig og skriftlig 
  • Du har erfaring med IT support 

Det vil legges stor vekt på dine personlige egenskaper i denne stillingen. I dialog med kunder er du imøtekommende og serviceorientert, og motiveres av å tilby førsteklasses tjenester til dine kunder. Punktlighet er en selvfølge i din arbeidshverdag og du beskrives som en lagspiller. Og om du har erfaring eller kunnskap om kundeservice eller kundebehandling er dette noe som teller positivt da du vil være Ateas ansikt utad. 

Gode grunner til å velge oss: 

I Atea vil du vil treffe en kompetent og trivelig gjeng som også er blant Norges fremste i sine fagfelt.   

Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet.  Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, hytteturer og mye mer. Vi kan også friste med høy fleksibilitet for utvikling, muligheter for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet.  

Vil du bli med på laget?  

Arbeidssted er ved vårt kontor på Stord eller Haugesund. Stillingen vil kreve reising til kunder i området. 

Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Peder Kirkegaard Madsen på tlf. 47977338. 

Alle søknader behandles fortløpende og konfidensielt.  

I Atea tror vi på at flinke folk kjenner andre flinke folk. Hvem kjenner du som kunne passe inn hos oss? Tips oss da vel. 

 

 

Haugesund
2022-08-20
Tilbake til Karriere