Til forsiden

Atea søker Senior Data Engineers

Fast ansettelse

Oslo
2022-08-15

Er du en rockestjerne innen ditt fagfelt? Hvorfor ikke bli med i et av Norges råeste fagmiljøer innen data- og integrasjonsplattform? Vi er over 100 konsulenter i Atea som jobber med å utforme, utvikle og levere løsninger som gjør våre kunder mer datadrevne ved hjelp av den nyeste teknologien. Atea Analytics er et av Norges ledende miljøer innen BI, data, analyse og maskinlæring

Vi hjelper våre kunder med å etablere en kultur der man fatter beslutninger basert på fakta, prediksjoner og analyser. Atea Analytics opplever stor pågang, og vi har ambisjoner om vekst. Nå ønsker vi flere kreative og engasjerte data engineers som ønsker å gjøre en forskjell.

Hva gjør du i rollen som Senior Data Engineer i Atea Analytics?

En senior data engineer i Atea Analytics vil, i tett dialog med kundene og i samspill med dine kolleger, være med på å utforme og utvikle helhetlige løsninger for våre kunder – fra datainnsamling til rapporter, analyser og maskinlæring. I et typisk prosjekt vil du ha flere oppgaver.

Typiske arbeidsoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Ha dialog med kunden, forstå deres behov og beskrive hvordan dataplattformen kan imøtekomme kundens utfordringer og behov
 • Utvikle MVP (minimum viable product)
 • Etablere arkitektur og infrastruktur
 • Utvikle og etablere dataplattform
 • Utvikle pipelines for å håndtere uttrekk, transformasjon og innlasting (ETL/ELT) av data 
 • Utvikle datamodeller for rask og effektiv rapportering og analyse
 • Utvikle automatiserte test- og produksjonssettingsrutiner.

Hvem er så du?

Du er en lagspiller og du kjenner deg igjen i våre verdier; fremtidsrettet, nysgjerrig og ansvarlig. Du er kreativ og løsningsorientert. Du deler av din erfaring og kompetanse med dine kolleger. Du brenner for å lage solide løsninger som bidrar til å gjøre virksomheter datadrevne.

Du har:

 • Mastergrad innen datateknologi, økonomi eller ingeniørfag.
 • God SQL-kompetanse og minst 5 års erfaring med utvikling av dataplattform for rapportering og analyse
 • God kompetanse i datamodellering og data-arkitektur
 • God kjennskap til Azure, AWS eller GCP
 • Kjennskap til Kubernetes og Docker
 • Kjennskap til infrastruktur som kode, IaC
 • Kjennskap til DevOps-prinsipper og har erfaring med bygging av CI/CD-pipelines
 • Programmeringserfaring, fortrinnsvis i Python

Verden endrer seg raskt, og derfor blir ofte kjennskap til konsepter og metodikk viktigere enn kjennskap til teknologien. Vi arbeider med mange ulike teknologier, og i hovedsak skytjenester. Som konsulent i Atea Analytics vil du jobbe med verktøy og tjenester fra flere teknologileverandører.

Menneskene i Atea

Avdelingen du vil bli en del av består av et sterkt team med fokus på konstant utvikling, både faglig og personlig. Selv om vi har forskjellige personligheter, er vi en del av et større lag og vi liker å være sammen. Vi utfordrer, vedlikeholder og bygger hele tiden kulturen vår gjennom alt vi foretar oss – på denne måten kan vi med hånda på hjertet si at vi er The Place to Be (TP2B). Vi treffes jevnlig på flere samlinger nasjonalt og utenlands hvor faglig påfyll og sosiale sammenkomster bygger opp under den gode kulturen vår.

Hva tilbyr vi?

I Atea får du 1700 kollegaer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør som brenner for gode kundeopplevelser. Du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Vi kan også friste med utviklingsmuligheter, rom for sertifiseringer og videreutdanning, konkurransedyktige betingelser, gode pensjonsordninger, topp helseforsikring, fleksibel arbeidstid, flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet. Vil du bli med på laget?

Avhengig av hvor du bor, kan arbeidssted  være Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand

Hvis dette høres interessant ut så håper vi du søker senest 15. august. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med jon.rodseth@atea.no ole.christian.andersen@atea.no eller mads.erik.elvsaas@atea.no

Og helt på tampen…

Kjenner du noen andre dyktige mennesker som hadde passet inn i denne stillingen? Pay it forward. Vær en venn og tips om muligheten hos oss. 

 

Oslo
2022-08-15
Tilbake til Karriere