Til forsiden

Vår avhendingstjeneste Goitloop tilbyr retur og innsamling av brukte og utdaterte IT-enheter som virksomheter ikke lenger har bruk for. Vi renser og vasker Atea produkter samtidig som vi sletter alt innhold på enhetene. Det blir så tatt en vurdering på våre anlegg om utstyret kan gjenbrukes, må repareres for å gjenbrukes eller om utstyret skal tas fra hverandre for å gjenvinne de ulike komponentene.

Tjenesten bestilles enkelt via eShop, dere fyller et skap med det utstyret dere ønsker å kvitte dere med og bestiller opphenting etter instruksjoner som kommer på e-post og som ligger vedlagt i skapet. Husk at jo raskere du leverer inn utstyr som ikke brukes, jo større restverdi vil du kunne tjene. Og vet du hva det beste er? Vi gjør jobben for deg, og du bidrar til miljøet og du realiserer restverdier!

Godkjent av Nasjonal sikkerhetsmyndighet

Atea bruker Blancco som er et sertifisert og sikkert verktøy for sletting av all digital informasjon. Blancco er et sletteverktøy som er anerkjent av Nasjonal sikkerhets­myndighet og brukes blant annet av Politiet, Forsvaret, helsesektoren og av ulike departementer. Derfor kan du være helt trygg på at deres data og informasjon ikke havner på avveie når du bruker Goitloop.

Les mer om dette på NSM.no