Til forsiden
Man blir aldri ferdig – læring er en kontinuerlig prosess. Både for elevene og for pedagogene. Teknologien fornyer seg hele tiden og med dette også mulighetene for ny læring

Atea tilbyr mye mer enn en iPad

Som en Apple Authorised Education Specialist har vi et sterkt fokus som starter med skoleledelsen, det er for å hjelpe dem å se det transformative potensialet til Apple-løsninger for læring. Atea støtte skoleledelse i alle aspekter av reisen fra pedagogisk opplæring for lærere og studenter til teknisk løsninger for å støtte store 1:1 utrulling av iPader. Vi hjelper også etablerte skoler med å utvikle seg videre til neste nivå.

 

Atea Apple skoleteam

Sammen med skoler over hele Norge jobber vi med alt fra klassesett til 1:1-kommuner med tusenvis av iPader.

Våre pedagoger, konsulenter og IT-arkitekter har en unik erfaringsbase som vi ønsker å dele med deg, slik at du lykkes med utdanningsteknologi. 

Vi er fokusert på å gi skolene støtte, fra rådgivning og planlegging, til gjennomføring av pedagogisk opplæring for å sikre at skolene får fullt utbytte og økt læring med investeringene i utdanningsteknologi.

  • Over en million iPader har blitt levert av Atea til skoler i Skandinavia siden 2011
  • Tusenvis av lærere har vært gjennom våre kurs og pedagogisk opplæring i bruk av iPad i klasserommet
  • Vårt Apple skoleteam kan hjelpe deg med planlegging, opplæring, utrulling og finansiering
  • Vi er Apple-ekspert for utdanning og Apple Authorised Enterprise Reseller
  • Vi vet hva som skal til for at teknologien skal fungere hver dag, med en gang, året rundt – slik at du kan bruke tiden på undervisning

Fyll ut skjema så kontakter vi deg

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.