Til forsiden
Skolen skal utdanne borgere av det 21. århundret, rustet med ferdighetene som trengs i fremtiden. Industri 4.0 krever omstilling for alle. Vi kjenner ikke til alle yrkene som kommer. Sikkert er det allikevel at digitale ferdigheter vil stå sentralt i de fleste av dem.

Hvorfor teknologi i skolen?

Mobile enheter er avgjørende, for læring skjer overalt. En iPad gir barn full frihet til å uttrykke seg, uansett hvor de er. Den kommer med fantastiske apper og avansert innebygd teknologi, som gjør iPaden til alt barn ønsker at den skal være – med kraften til å skape nesten hva som helst.

Og den er så intuitiv at de kan gå i gang med en ny idé så fort de får den.

 

Personvern

Apple bygger personvern og sikkerhet inn i alle produktene fra bunnen av, inkludert i apper og tjenester for utdanning. Når skoler setter opp kontoer, enheter og innhold for elevene i Apple School Manager, kan de føle seg trygge på at Apple aldri kommer til å selge informasjon om elevene, og at Apple aldri vil dele informasjonen med tredjepart til bruk i markedsføring eller reklame. De oppretter ikke profiler av elever basert på det de gjør på nettet, og de samler ikke inn eller bruker informasjon om elevene annet enn for å kunne tilby relevante utdanningstjenester.

Inkluderende læring


Apple-produktene er utviklet med funksjoner for å hjelpe alle elever uansett ferdigheter.

Apple mener at alle elever har rett til en god utdanning – en utdanning som fremmer kreativitet, er engasjerende og relevant og lærer elevene å samarbeide. Og teknologi kan gi alle elever mulighet til å utforske. Den kan åpne nye dører uavhengig av læringsstil.

Apple har en annen tilnærming til tilgjengelighet enn mange andre selskaper. Tilgjengelighet er en del av designprosessen for maskinvaren, programvaren og operativsystemet, slik at det blir et integrert element i brukeropplevelsen. De omfattende og vidtrekkende tilgjengelighetsfunksjonene er utviklet for å møte en rekke behov og hjelpe elever med syns- og hørselshemminger, nedsatt motorikk eller lese- eller skrivevansker.

Fyll ut skjema så kontakter vi deg

 

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.