Tilbake til Atea skole for deg

Vi er best på iPad innbytte

Hvis du allerede har iPad på skolen eller kommunen, har du sannsynligvis allerede oppdaget mange av fordelene som iPad og Apple Education-løsninger kan gi elevene læring

Tenker du på å oppdatere eller fornye iPad-ene dine, kan Atea hjelpe deg med å ta læring til neste nivå, enten du kjøpte eller leier iPad-ene dine.

Ta det til det neste nivå

Vi kan tilby gode innbytteverdier på dine eksisterende iPads og meget gunstige leietilbu på helt nye iPader for alle lærere og elever. I tillegg har Atea en rekke pakker som hjelper deg med å optimalisere læringsmiljøet ditt, enten det er en teknisk helsekontroll av Apple-læringsmiljøet eller ekstra tilbehør for å få enda mer ut av investeringen din.

Viktigst av alt kan vi inkludere vurderinger som fokuserer på undervisnings- og læringspraksis og hjelpe deg med å bygge videre pedagogiske opplæringsseminarer for å sikre at lærere, den viktigste læringsressursen, har ferdigheter til å ta undervisningspraksis til neste nivå.

Leie + innbytte + kurs + helsesjekk = pakkepris

Hvorfor er det lurt å leie?

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque iaculis dui vitae felis euismod tempor. Praesent convallis metus sed iaculis suscipit. Vestibulum id viverra enim. Sed mollis est ut vulputate euismod. Nullam id sem volutpat, scelerisque nunc non, pulvinar velit.

  1. Cras eget sem nec tellus accumsan
  2. vestibulum at
  3. vehicula nunc. Vivamus ut rutrum felis.

Pakken inneholder

  • Finansiering
  • Tilbehør
  • Innbytte
  • Helesesjekk
  • Noe du trenger, si fra

Leie – flere alternativer

Alternativer

Hva er forskjellen

Hva passer for deg?

Forklaring

Fyll ut skjema så kontakter vi deg

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Les mer i vår personvernserklæring.

 

 

BILDE/eShop

Tilbake til Atea skole for deg
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer