Tilbake til Atea skole for deg

Atea er best på iPad innbytte

Nå lønner det seg mer enn noen gang å oppgradere til nye iPader. Vi hjelper deg med løfte undervisingen til «neste nivå» med våre pedagogiske kurs, oppgradere du med minst 350 iPader inkluderer vi et kurs helt gratis. Les mer om det her og ta en titt på vår IT Helsesjekk for maksimal utnyttelse apper og iPad.

Tenker du på å fornye iPad-ene dine, kan Atea hjelpe deg med å ta læring til neste nivå, enten du kjøper eller leier iPadene dine.

Atea hjelper deg å bytte fra en lineær økonomi til en sirkulær økonomi. Vi tar ansvar for hele livssyklusen, fra tidspunktet du bestiller og hele veien til du ikke trenger utstyret lenger. iPader har en verdi når du returnerer dem, det gjør at du ikke trenger å betale full pris på nytt utstyr.

 

 

Ta undervisingen til neste nivå

Atea har flere tilbud knyttet til innbytte som hjelper deg med å optimalisere læringsmiljøet ditt, enten det er en teknisk helsekontroll av Apple-miljøet eller ekstra tilbehør for å få enda mer ut av investeringen din.

Det viktigste av alt er at vi kan inkludere et kurs eller en gjennomgang av undervisnings- og læringspraksis med digitalverktøy hos dere. Vårt skoleteam med skoleleder og lærere hjelper deg med å utvikle skolen. Riktige ferdigheter hjelper lærere med å ta undervisningspraksisen til neste nivå så elevene får verktøy til å navigere i den nye verdenen. 

Bytt ut 350+ iPader og du får ett av disse kursene*

 • Alle skal lykkes Opptil 40 lærere med fokus på hva og hvordan man bruker Tilgjengelighet funksjonene til iPad og tilpasset undervisning

 • Koding med iPad Opptil 40 lærere
 • Kreativitet med iPad Opptil 40 lærere
 • Apple Teacher kurs Tre timer med 20 lærere
 • Hvor langt er man kommet, veien videre Halvdags skoleleder workhsop med intervjuer av lærere og skoleledere

 


Hvorfor er det lurt å leie?

Utstyr som har en verdi når du returnerer det, gjør at du ikke trenger å betale full pris på nytt utstyr. Apple produkter har en meget høy restverdi i forhold til andre produsenter, derfor er det ekstra gunstig å leie fra Atea Finance.

Atea trekker fra restverdien ved starten av et 36 måneders leieavtale (som er vanlig leieperiode) pluss eventuelt innbytteverdi av eldre modeller. Det betyr at det totale leiebeløpet blir lavere enn ny pris for iPaden. Leie føres også annerledes enn vanlig innkjøp i regnskapet, noe mange anser som gunstig og riktig totalt sett ved innkjøp IT-utstyr. 

 • Elever og lærere har kurant utstyr
 • Atea sørger for gjenbruk av brukte iPader
 • Investeringen spres over 36 måneder, ikke ett stort utlegg ved innkjøp av nytt utstyr
 • Opplæring, tilbehør og tjenster kan inkluderes
 • Forsikringsalternativer


iPad med leie, innbytte og restverdi

 

iPad - 7 generasjon 
12,5" Retina-skjerm
32 GB

Pris 4000

Restverdi 700

 

Kr. 80 
per måned

 

Beløpet er basert på
- Innbytte 500
- Restverdi 700

Totalpris 2300

  56%

 

Kr. 91 
per måned

 

Beløpet er basert på
- Restverdi 700

Totalpris 3700

  93%

 

Kr. 108 
per måned

 

Beløpet er basert på
- Innbytte 500

Totalpris 3800

  95%

Helsesjekk

Hvordan står det til med infrastrukturen for læring?

Denne evalueringen er myntet på skoler og kommuner som ønsker en vurdering og status på administrasjon og brukeropplevelsen for lærere og elever i klasserommet.

 • Oppdagelse
  En teknisk sjekk av hvordan støtten er for, og hvordan man utnytter mulighetene som Apple sine gratis utdanningsløsninger byr på. Eksempler er Azure AD, Apple School Manger (DEP), integrering med administrasjonsverktøy (MDM), Administrert Apple ID, Apple Skolearbeid, Apple Klasserom, app innkjøp og distribusjon (VPP) osv.
 • Skriftlig rapport
  Identifiserte problemer, forbedringer, og muligheter med forslag til hva man bør gjøre basert på Atea sin mønsterpraksis for Apple i skolen.
 • Veien videre
  Hva kan Atea gjøre for å hjelpe til med å løse problemer og legge til rette for den best mulige brukeropplevelsen for lærere og elever.

Vår mønsterpraksis er basert på utrulling og driftsløsninger for flere hundre tusen iPader i hundrevis av skoler og kommuner gjennom de 3-4 siste årene. Dette kan vi.

Kampanjepris fra kr 12.000 (avhengig av størrelse og dybde på helsesjekken)

Det med liten skrift

Eksemplene er basert på:
Rente på finansiering 7%
Innbytte iPad 5th Gen 64GB Nok 500
Total Cost of Usage = Total cost paid before upgrade
Estimert restverdi iPad 7. gen med 36 måneder leie = 700,-

Forbehold om rente og prisendringer. Leieavtale forutsetter kredittgodkjenning.

Restverdi
Atea Finance setter hva restverdi er ved starten av leieperiode på 36 måneder som blir trukket fra i leiebeløpet.
Det forutsetter at iPaden leveres tilbake med lader, ledning og i god stand uten administrasjon og avslått aktiveringslås.

Innbytte pris
Verdi på en brukt iPad i god stand med lader og ledning uten administrasjon og avslått aktiveringslås som leveres tilbake til Atea Finance.

Fyll ut skjema så kontakter vi deg

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Les mer i vår personvernserklæring.

 

 

BILDE/eShop

Tilbake til Atea skole for deg
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer