Til forsiden
Vekk kreativiteten i hver eneste elev.

Produkter som er designet for å inspirere lærere og elever

Med maskinvare og programvare fra Apple blir arbeidet elevene må gjøre, et arbeid de elsker å gjøre. Elevene liker iPad fordi den kan brukes til alt mulig. Den gjør det enkelt å utforske temaer på nye måter og tilegne seg nye ferdigheter gjennom en Multi-Touch-opplevelse som er interaktiv og engasjerende.

Mac-maskiner er kraftige nok til å hjelpe elever og lærere med ambisiøse prosjekter, og gir dem selvsikkerheten til å takle enhver oppgave.

Apple Teacher

Apple Teacher er et gratis program for faglig utvikling som er laget for å støtte og hylle lærere som bruker Apple-produkter til utdanning og læring. Programmet, som alle gjennomfører i sitt eget tempo, hjelper lærere med å tilegne seg ferdigheter på iPad og Mac og gir dem anerkjennelse for det nye de lærer. Det er enkelt, fleksibelt, artig og inspirerende – akkurat slik faglig utvikling bør være.

Elever blir kreative og nysgjerrige med utvidet virkelighet

Utvidet virkelighet (AR) på iPad forvandler måten elever tilegner seg kunnskap og kommer i kontakt med verden rundt seg på. Gjør klasserommet om til verdensrommet. Hold en historietime like levende som nåtiden ved å rekonstruere oldtiden. Eller ta en kikk på innsiden av hverdagslige objekter for å forstå hvordan de er satt sammen. iPad er utviklet for å være med på det som skjer, og kommer fullpakket med avanserte teknologier som akselerometer og kraftige kameraer – med et operativsystem utviklet spesielt for utvidet virkelighet. Alt dette gjør at iPad gir en opplevelse som rett og slett ikke er mulig på andre plattformer.

Utviklet med en integrert tilnærming
til sikkerhet og personvern

Apple bygger personvernvern og sikkerhet inn i alle produktene fra bunnen av, inkludert i apper og tjenester for utdanning. Når skoler setter opp kontoer, enheter og innhold for elevene i Apple School Manager kan de føle seg trygge på at Apple aldri kommer til å selge informasjon om elevene og at Apple aldri vil dele informasjonen med tredjepart til bruk i markedsføring eller reklame. De oppretter ikke profiler av elever basert på det de gjør på nettet og de samler ikke inn eller bruker informasjon om elevene annet enn for å kunne tilby relevante utdanningstjenester.

Utviklet med funksjoner for å hjelpe alle elever uansett ferdigheter

 

Apple mener at alle elever har rett til en god utdanning – en utdanning som fremmer kreativitet, er engasjerende og relevant og lærer elevene å samarbeide. Teknologi kan gi alle elever mulighet til å utforske. Den kan åpne nye dører uavhengig av læringsstil.

Apple har en annen tilnærming til tilgjengelighet enn mange andre selskaper. Tilgjengelighet er en del av designprosessen for maskinvaren, programvaren og operativsystemet, slik at det blir et integrert element i brukeropplevelsen. De omfattende og vidtrekkende tilgjengelighetsfunksjonene er utviklet for å møte en rekke behov og hjelpe elever med syns- og hørselshemminger, nedsatt motorikk eller lese- eller skrivevansker.

Alle kan kode

Når du underviser i koding, lærer du også bort logikk, kreativitet og problemløsing – ferdigheter som alle elevene kommer til å trenge i fremtiden. Alle kan kode-pensumet fra Apple introduserer elevene til koding gjennom interaktive oppgaver, morsomme figurer og aktiviteter som kan gjøres i og utenfor klasserommet. Med den morsomme Swift Playgrounds-appen på iPad og de hendige veiledningene kan elevene fordype seg i kodeoppgaver som hjelper dem å tenke kritisk. Fra begynnelsen av lærer de å kode i Swift, det samme programmeringsspråket som profesjonelle utviklere bruker til å bygge funksjonsrike apper.

Kvinne ser på ipad.foto

Alle kan tenke kreativt

Apple ble grunnlagt med ideen om at teknologi kan slippe løs kreativitet, og de har utviklet maskinvare og flotte apper som GarageBand, iMovie, Keynote, Clips og Swift Playgrounds som gjør nettopp det. Alle kan tenke kreativt gir elevene verktøyene de trenger til å utvikle og kommunisere ideene sine gjennom tegning, musikk, video og bilder med iPad. Det gir lærerne prosjekter som får kreativitet inn i alle fagene, og foreldrene får nye måter å tilbringe tid med barna sine på mens de hjelper dem med ferdigheter for læring og mye mer. Det er laget for å vekke og fremelske kreativiteten, fordi kreativitet er selve hjertet i det som beveger verden framover.

Klasserom appen

I Klasserom appen kan lærere administrere iPad-enhetene i klasserommet. De kan åpne apper og lenker for å veilede elever gjennom en undervisningstime, sende og motta dokumenter til og fra alle i klassen samt se skjermen på en elevs iPad for å holde øye med arbeidet til vedkommende.

Skolearbeid appen

Med Skolearbeid kan lærere dele og motta undervisningsmateriell, gå gjennom elevfremgang, gi umiddelbar tilbakemelding og tilpasse instruksjoner. Elevene har ett sentralt sted der de kan se oppgaver, sende inn arbeid og se fremgangen sin.


Showbie

Showbie kombinerer alle de viktige verktøyene for oppgaver, tilbakemeldinger og kommunikasjon i en brukervennlig app. Enkelt for lærere og elever å bruke, Showbie har kraftige funksjoner for samarbeide i og utenfor klasserommet, og fungerer med de fleste filtyper.

I Showbie har lærerne muligheten til enkelt å legge til tekst- eller talekommentarer direkte på elevenes arbeid. Showbie har også verktøyene for rik vurdering i tilbakemeldinger og veiledning av elevenes arbeid. Det er også enkelt å gi foreldretilgang, slik at de kan få en oversikt over hva og hvordan barnet lærer og støtte den læringen hjemme. Showbie er enkelt å bruke, enkelt å komme i gang med – det gir mer tid for undervisning og læring.

Showbie brukes av godt over 100 kommuner over hele Norge, og Atea er en av to godkjente Showbie-forhandlere.

 

Fyll ut skjema så tar vi kontakt

 

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.

Kontaktskjema