Til forsiden
Vekk kreativiteten i hver eneste elev.

Apple skaper produkter som er designet for å inspirere lærere og elever

Apple har en visjon som ligger til grunn for alt selskapet gjør – å skape fantastiske produkter som forbedrer brukernes liv. Den former ikke bare hva de skaper, men også hvordan det skapes og hva de bryr seg om. Apples teknologi er utviklet for å gi elevene nye muligheter til å lære og vise hva de har lært – uansett hvordan de lærer.


Strategisk planlegging

Endringsledelse er en kompleks prosess og det er viktig at du som leder har en klar visjon for hvordan læring skal gjøres på din skolen. Atea har et team av svært erfarne utdanningsrådgivere med mye skoleledelseserfaring som kan hjelpe deg med å utvikle en klar visjon for læring med teknologi som et verktøy.

Vår tilnærming er basert på vår omfattende erfaring med å jobbe med skoler og kommuner over hele Norge, mønsterpraksis fra de mange skolene som har hatt suksess, og omfattende pedagogisk forskning fra eksperter over hele verden.

Vi kan hjelpe deg med å utvikle en klar visjon, vi samarbeider med deg og lederteamet ditt for å skape en konkret plan for skolen din. Det defineres målbare milepæler underveis, slik at du vet at ting fungerer og går etter planen.

Sikkerhet og personvern – best i klassen

Apple-produkter er utviklet med en integrert tilnærming til sikkerhet og personvern. Apple bygger personvernvern og sikkerhet inn i alle produktene fra bunnen av, inkludert i apper og tjenester for utdanning. Når skoler setter opp kontoer, enheter og innhold for elevene i Apple School Manager, kan de føle seg trygge på at Apple aldri kommer til å selge informasjon om elevene, og at Apple aldri vil dele informasjonen med tredjepart til bruk i markedsføring eller reklame. De oppretter ikke profiler av elever basert på det de gjør på nettet, og de samler ikke inn eller bruker informasjon om elevene annet enn for å kunne tilby relevante utdanningstjenester.

Apple Teacher appen

Apple Teacher er et gratis program for faglig utvikling som er laget for å støtte og hylle lærere som bruker Apple-produkter til utdanning og læring. Programmet, som alle gjennomføre i sitt eget tempo, hjelper lærere med å tilegne seg ferdigheter på iPad og Mac og gir dem anerkjennelse for det nye de lærer. Det er enkelt, fleksibelt, artig og inspirerende – akkurat slik faglig utvikling bør være.

Inkluderende læring

Apple-produktene er utviklet med funksjoner for å hjelpe alle elever uansett ferdigheter

Apple mener at alle elever har rett til en god utdanning – en utdanning som fremmer kreativitet, er engasjerende og relevant og lærer elevene å samarbeide. Og teknologi kan gi alle elever mulighet til å utforske. Den kan åpne nye dører uavhengig av læringsstil.

Apple har en annen tilnærming til tilgjengelighet enn mange andre selskaper. Tilgjengelighet er en del av designprosessen for maskinvaren, programvaren og operativsystemet, slik at det blir et integrert element i brukeropplevelsen. De omfattende og vidtrekkende tilgjengelighetsfunksjonene er utviklet for å møte en rekke behov og hjelpe elever med syns- og hørselshemminger, nedsatt motorikk eller lese- eller skrivevansker.

Finansiering

Det er noen vanskelige økonomiske valg som må tas i en anskaffelsesprosess. Både med hensyn til hvilke produkter som velges og hvordan de finansieres.

  • Apper, Office 365, tilbehør?
  • iPad klassesett eller en til hver elev? 
  • Enkeltprosjekter eller totalsystem?
  • Eie eller leie?

Atea har god kunnskap om finansiering, samtidig som vi også har erfaring om hvilke produkter som gir best læringseffekt, og hvilke tjenester som kreves for å få full effekt av skoleteknologien. Det er ikke alltid dyrest er best, og det er ikke alltid det som er billigst koster minst.

Anskaffelsesprosessen innebærer også utlysning av anbud og her svikter mange. En dårlig skrevet utlysning øker risikoen for misforståelser og forsinkelser. I verste fall kan man ende opp med feil løsning. Bruk derfor tid til å lese våre tips til anbudsprosessen.

Bærekraft

Atea er stolte over å ha bærekraft som en viktig del av vår forretningsidé. Bærekraftig utvikling er ikke bare en «feelgood»-side i årsrapporten vår. Vi mener det ligger gode gevinster i løsninger som jobber på lag med miljøet.

Våre grønne tjenester

Det finnes flere måter å tenke grønnere. IT-enheten du bruker for å lese dette eller den du planlegger å kjøpe skal være en del av en langsiktig og bærekraftig strategi. Derfor tilbyr vi flere tjenester og verktøy som hjelper våre kunder med å tenke bærekraft.

Bruker du Apple-utstyr, er du kommet ett godt stykke på vei. Apple er best i klassen i forhold til miljø og kvalitet på sine produkter. Det betyr lang levetid som er bra for mijøet. Velger du å leie får du en høy restverdi og utstyret blir solgt videre etter endt leieperiode. Derfor lønner det seg å leie. Apple utstyr har i gjennomsnitt opp mot 3 eiere og er i bruk i mange år. Apple sørger for at nye versjoner av operativsystemet med sikkerhetsoppdateringer og nye funksjoner er bakover-kompatibel i mange generasjoner av modeller.

Bli en grønnere skole

GoITloop

Gi nytt liv til det du ikke bruker. GoITloop er et tiltak som samler inn utdatert maskinvare som bedriften ikke har bruk for. Vi sørger for sikker sletting av data og resirkulerer den delen av teknologien som kan brukes igjen, og igjen.

100%-klubben

Har du tenkt på at hvert eneste IT-produkt har en livssyklus? Denne syklusen kan du og jeg påvirke fra start til slutt. 100%-klubben er for de kundene som vil øke andelen av gjenvunnet og gjenbrukte enheter. Sammen strekker vi oss mot målet om at 100% av enhetene som selges skal samles inn til gjenbruk og gjenvinning. Vi kan faktisk gjenbruke eller resirkulere 99,7%, og ditt bidrag kan gjøre en stor forskjell.

Tenk grønt med produktnære tjenester

Vi jobber for at alle våre kunder skal tenkte hele livssyklusen til bedriftens IT-utstyr. Dette er ikke bare god samvittighet, men også god fornuftig. Våre rådgivere hjelper deg med å legge en grønn strategi for skolen din.

Kontakt meg, jeg vil vite mer

 

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.