2018-03-23

Microsoft Teams fører mennesker og teknologi sammen

Ansatte forventer i dag moderne løsninger for informasjon- og kunnskapsdeling, både formelt og uformelt. Alle skal kunne bidra uavhengig av rolle. Alt skal skje her og nå. Man skal kunne jobbe fra hvor som helst, i ett prosjekt eller i flere prosjekter, uten å bevege seg til en rekke forskjellige steder. Teams gjør dette mulig. Det gir en helt ny verden av muligheter.

Produktivitet er et ord som folk elsker å bruke, men i den virkelige verden kan produktiviteten oppsummeres i et enkelt spørsmål: Blir jobben min enklere eller ikke? Microsoft Teams kombinerer forskjellige verktøy for å gi brukerne en smartere og mer effektiv arbeidsplattform. Du kan for eksempel opprette, dele og gjenfinne informasjon, og i tillegg chatte og gjennomføre tale- og videomøter. Løsningen er alltid oppdatert og du har stor valgfrihet når det gjelder digital arbeidsflate.

Sømløs integrering med Office 365.


Microsoft Teams er bygget på toppen av Office 365. Gjennom bruk av chat, video og andre Microsoft 360-programmer er Teams designet til å dekke alle de ulike arbeidsmetodene ethvert unikt team har. Du kan administrere alle samtaler, filer og verktøy på et arbeidsområde. Du får umiddelbar tilgang til SharePoint, OneNote, PowerBI og Planner. Og du kan opprette og redigere dokumenter direkte i programmet,  og holde teamet oppdatert ved hjelp av epost-integrasjon fra Microsoft Graph.

Bedre sammen

Dagens marked krever at vi jobber mer i nettverk med både interne og med eksterne parter. Teams kan utvides og tilpasses de behov du har. Du kan opprette team innad i organisasjonen og invitere eksterne partnere inn i teamet. Det gjør det enkelt å engasjere de som skal involveres, det gir stor fleksibilitet og du får satt alt i system.

Strukturert kaos

Microsoft Teams er bygd opp rundt chatten. For å oppnå struktur i flommen av tanker, ideer og innspill organiseres de ulike diskusjoner i tråder. Det betyr at en bruker kan begynne å diskutere et bestemt tema og så vil hele denne diskusjonen være organisert på ett sted. Diskusjonstrådene er i utgangspunktet synlige for alle, men man kan også lage private diskusjonstråder. Det er selvfølgelig mulig å dele filer i diskusjonstrådene.

Skype er også integrert, slik at man også enkelt kan arrangere møter via Teams, enten som video- eller lydsamtaler. Det samme er velkjente verktøy som Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, OneNote, Planner, og Power BI. I tillegg du enkelt holde teamet oppdatert gjennom Microsoft Graph som automatisk henter frem relevant informasjon som brukere kan dele med hverandre.

10 gode grunner for å jobbe i Teams:

  1. Alle kjenner verktøyene fra før.
  2. Spar tid ved å organisere alt arbeidet i en hub.
  3. Kommuniser via chat eller lyd- eller videosamtaler, istedenfor på e-post.
  4. Mulighet for private og små gruppesamtaler.
  5. Planlegg og delta på Skype-møter over nettet med HD-video.
  6. Del programmer, filer eller skrivebord i nettmøter.
  7. Umiddelbar tilgang til SharePoint, OneNote, PowerBI og Planner samt mulighet til å opprette og redigere dokumenter direkte i programmet.
  8. Planleggingsverktøy for å organisere og tildele oppgaver, samt få oppdateringer om fremdriften.
  9. Teamet er alltid med deg. Du kan jobbe fra app på PC, Mac og mobil uansett hvor du er.
  10. Teams er enkelt å bruke. Og 100 prosent sikkert.

Microsoft Teams danner grunnlaget for en god delingskultur og mer verdiskapende arbeid. Ønsker du å vite mer om Microsoft Teams?