Tilbake til Nyhetsarkiv
Pressemelding 2017-11-24

NAV digitaliserer ytterligere – signerer ny avtale med Atea

NAV velger Atea Norge som leverandør når de nå fornyer sin interne informasjonsplattform. Avtalen har en varighet på fire år. Estimert verdi på avtalen er 164 MNOK eks. mva.

Med avtalen trekkes Atea inn som leverandør for etaten i prosessen med å skape fremtidens informasjonsplattform. Gjennom stordata, dataintegrasjon, datavisualisering og datavirtualisering brukes informasjon til å kalkulere trender, hente frem gode data underlag for riktige og effektive beslutninger og slik tilby et forbedret tjenestetilbud for NAVs brukere.

Plattformen spiller en avgjørende rolle forbindelse med digitaliseringsprosessene som pågår i privat- og offentlig sektor, sier administrerende direktør i Atea, Michael Jacobs:

  • Med en tydelig strategi, har NAV vært en foregangsvirksomhet innen digitaliseringsprosesser. Plattformen lar NAV kombinere interne- og eksterne datakilder som om all data er samlet på et sted, selv om det ikke er det. Dette gir gevinster som effektivisering og besparelser.

NAV har en stor og variert brukergruppe. Jacobs berømmer NAVs strategiske prosesser for å forme tilbudet etter enkeltbrukerens behov: 

  • NAV er en etat med stort potensiale og en viktig samfunnsaktør som berører en stor del av befolkningen. De er fremoverlente og har brukeren i sentrum, vi setter pris på å bli valgt som leverandør for NAV å hjelpe de få ytterligere verdi av sine data.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Michael Jacobs, administrerende direktør i Atea Norge, mobil (+47) 908 28 216

Heidi Kopperud, markedssjef region Øst, + (47) 99 50 98 50

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer