Tilbake til Nyhetsarkiv
Pressemelding 2017-05-09

Atea ble tildelt to priser under Veeams partnerdag

Atea kunne juble over prisene ”The Customer Choice Award” og ”The Most Significant Project of the Year” under Veeams årlige partnerdag.
  • Veeam og Atea har hatt et godt samarbeid med å sikre kundenes kritiske IT-systemer over flere år, og det er derfor svært gledelig å kunne ta med priser hjem. Customer Choice Award er stemt frem av kundene selv, og det er derfor en pris vi er spesielt stolte over å vinne. Det viser at våre kunder verdsetter rådgivning, kompetanse og kvalitet.
  • At vi samtidig vant prisen for det mest betydningsfulle prosjektet viser at vi har kompetanse og evne til å levere de mest krevende prosjektene, uttaler Michael Jacobs, administrerende direktør i Atea Norge.

Svenn Erik Midtbø, Partner Manager i Veeam, har dette å si om prisvinneren:

  • Vi er glade for å anerkjenne og hedre Atea med disse ledende partnerprisene fra Veeam i Norden. Vårt partnerskap med Atea har gjort det mulig for oss å møte de pågående kravene til 24/7/365-tilgjengelighet hos våre kunder. Vi gratulerer så mye til Atea, og ser frem til et enda mer vellykket samarbeid i 2017.

Prisen ble mottatt av Partner Manager Børge Wilhelmsen fra Atea. 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Michael Jacobs, adm. dir., Atea AS, mobil (+47) 908 28 216

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer