Tilbake til Fokus

Samme folkene, nå med Nordens sterkeste fagmiljø i ryggen.

Våre kunder liker oss fordi vi er lette å få tak i, gir personlig service og leverer raskt. Det fortsetter vi med.

Nå slår vi oss sammen med Atea. Dermed blir vi del av Nordens sterkeste og bredeste fagmiljøer innen IT, og får tilstedeværelse i hele Norden gjennom Ateas 24 lokalkontorer.

For våre kunder betyr det fortsatt nær og rask service, nå med nasjonal rekkevidde og tilgang til fagkunnskap i verdensklasse.

1. juli blir Imento til Atea, og for deg som kunde betyr det enda flere fordeler. Det vil være like enkelt å få tak i oss, du vil få samme personlige service, og få levert varer raskt, til konkurransedyktige priser.

Når vi nå slår oss sammen med Atea, får vi støtten fra Norges største IT-leverandør, med 24 lokalkontorer over hele landet og det beste fagmiljøet innen teknologi i Norge. Vi har spesialister innen mange bransjer og vil kunne gi enda sterkere rådgivning for å finne de aller beste og mest fremtidsrettede løsningene for deg.

I Atea får du tilgang til det bredeste utvalget av produkter – Atea har mer enn 50 produsenter som partnere, og dette sikrer at du får tilgang til alle de beste produktene til konkurransedyktige priser. Med så mange ulike produkter tilgjengelig, sikrer vi at du alltid får den aller beste miksen av produkter som løser akkurat det du har behov for.

Når Imento nå slår seg sammen med Atea, betyr det at du får mer av det du liker; de beste produktene, personlig service, god fagkompetanse og kontorer over hele landet.

Vi ønsker deg velkommen til Atea!

Har du spørsmål?

Kontakt din kontaktperson i Imento eller Atea kundesenter.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer