Til hovedinnhald

Åpen søknad

Fast ansettelse

Norge
2022-03-31

Åpen søknad

Vi har stor etterspørsel etter våre konsulenter og er derfor alltid på utgikk etter dyktige kollegaer med relevant arbeidserfaring. Dersom du ikke finner noen stillinger som passer for deg og din bakgrunn, er du velkommen til å sende inn din CV og søknad her. 

I søknaden ber vi deg spesifisere hvilke fagområder som interesserer deg og dine ønsker for videre karriere. På denne måten vil det være enklere for oss å finne muligheter som passer deg i Atea. Du kan lese mer om hvilke tjenester vi leverer til våre kunder her

Vi vil ta kontakt med deg dersom vi finner en match. Husk at du også kan abonnere på stillinger som er relevant for deg. Vi ser frem til å motta din søknad! 

Om Atea

I Atea jobber du i forkant av teknologien og utvikler deg sammen med de beste. Vi har et sterkt faglig og fremtidsrettet konsulenthus som støtter våre kunders digitale transformasjonsprosjekter. Det gjør vi med å tilby bredde og spisskompetanse. Hos oss har vi fokus på tett samarbeid mellom kunder og konsulenter for å finne riktig oppdrag til riktig konsulent. Slik sørger vi for at våre konsulenter er ute i spennende og utfordrende oppdrag, oftest under kundens ledelse.

Finn ut mer om Atea

Norge
2022-03-31
Tilbake til Karriere
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer