Til hovedinnhald
Tilbake til Apple i skolen

Lærere fortjener det beste

Prøv Mac i ett år med full returrett uten ekstra kostnader

Mac med M1 prosessor har alt en lærer ønsker seg – fungerer som den skal hver dag, hver gang og batteriet varer hele dag uten viftestøy. Sømløst integrert med iPaden, kan til og med bruke samme apper. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å komme i gang med Mac til lærere. Nå kan du få en 3 årig leasingavtale med full returrett etter 12 måneder uten ekstra kostnader.

Høres det interessant ut? 

Snakke med din Atea kontaktperson eller fyll ut skjema så kontakter vi deg.

Gode grunner for å velge Mac til lærere

 • Apple er best i klassen på sikkerhet og personvern. Sikkerhet er innebygget og Apple mener at personvern er en grunnleggende menneskerettighet
 • Apple sin nye M1 prosessor er ikke bare lynkjapp, den sørge også for batteri som varer hele dagen uten viftestøy
 • Apper du kjenner fra iPad kan også brukes på Mac med M1 prosessor
 • Handoff – Start på et dokument, en e-post eller en melding på én iPad, og fortsett der du slapp på Macen.
 • AirDrop – lynrask dra og slipp filoverføring mellom Mac og iPad
 • Med høy byggkvalitet takler Macen aktiv bruk i en hektisk hverdag år etter år
 • Side Car – bruk iPad som ekstraskjerm til Macen, du kan utvide arbeidsområdet ved å vise forskjellige programmer og vinduer på iPaden
 • Bærekraft – MacBook Air produsert med 100% resirkulert aluminium i kabinettet

Leasing med returrett etter 12 måneder

Ingen begrensinger på valg av Mac modell eller konfigurasjon.

Vi sikker på at du blir så fornøyd med Mac på jobben, at du ikke vil returnere den. Men hvis du vil, kan du det.

Ja, det er helt riktig – totalpris på leasing i 36 måneder er lavere enn å kjøpe ny. Høy byggkvalitet, gratis oppgradering av macOS, innebygget personvern, lang batteritid osv. gir høy restverdi og gjenbruk (sjekk gjerne Finn.no for priseksempler).

Smart for deg, godt for miljøet.

 

Apple M1-chip. Produkter som er skapt for en hektisk hverdag

MacBook Air 13"
med M1 prosessor

Leasing fra kroner 200,-

Få jobben gjort med MacBook Air, Apples tynneste og letteste bærbare maskin – nå med superkrefter fra Apple M1-chipen. Den har fått et enormt løft i ytelse og opptil 18 timers batteritid, slik at du kan være produktiv uansett hvor du er.

MacBook Pro 13"
med M1 prosessor

Leasing fra kroner 300,-

13-tommers MacBook Pro har Apple M1-chipen. Den gjør deg enda mer produktiv med opptil 2,8 ganger bedre prosessorytelse, 5 ganger raskere grafikk og opptil 20 timers batteritid – den lengste i en Mac noen gang. Så nå kan teamene levere enda bedre, uansett hvor de er.

iMac 24" med M1 prosessor
Leasing fra kroner 350,-

Alsidig som aldri før, med enda flere innganger og enda mer kraft.

Apple lager både maskinvaren og operativsystemet

For de aller fleste av oss er det viktigste at det bare funker - hver gang, hver dag. Hvem savner å skulle installere og oppdatere drivere, vente på virus-skanning, vente på omstart osv? Fordi Apple lager både maskinvaren og operativsystemet, så slipper du det. Apple er ledende på sikkerhet, personvern, lang batteritid (MacBook Pro med M1 prosessor har 20 timer) og godt brukergrensesnitt som man kjenner igjen mellom Mac og iPad. Apple passer som hånd i hanske med alt det andre du er opptatt av som lærere på jobben og fritid. Det bare funker og batteriet varer hele dag.

Apple Authorised Education Specialist, vi tilbyr mye mer enn Mac og iPad

Som landets ledende leverandør til offentlig sektor og Norske skoler, har vi et ansvar for å engasjere oss i samfunnet. På samme måte som vi tar ledelsen innen miljøspørsmål og bærekraftig IT, har vi en betydelig rolle å spille i skolens digitale utvikling.

Det åpner dører for en læring som er tilgjengelig for alle, uansett forhold, og som gjennom et tydelig lederskap endrer og forbedrer skolen. Det er av denne grunn Atea har en nasjonal satsning med regionale skole team med skoleledere og lærere som vet hvordan man lykkes med digitalisering i skolen.

Vi er ekspert på Apple og hvordan vi kan distribuere enheter i organisasjoner av alle størrelser, hvordan få mest mulig ut av apper, tjenester, budsjetter og ikke minst veiledning og kursing av lærere og skoleledere.

Mer informasjon om

Best i klassen på sikkerhet og personvern

Mer om full returrett
 • Ta kontakt med oss, vi kartlegger sammen dine behov å ønsker for Mac på jobb
 • Vi inngår en leasing avtale på tre år, med opsjon for å avslutte avtalen etter 12 måneder
 • Opptil 10 Macer kan være en del av avtalen

Begrenset antall leasingavtaler med returrett per kvartal og forutsetter Atea sin godkjenning av kundens planer for bruk av Mac i virksomheten.
Leasing forutsetter kredittgodkjenning. 

Kontakt meg

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.

 

 

 

 

 

 

Tilbake til Apple i skolen
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer