Til hovedinnhald
Tilbake til Apple på jobb
digital arbeidsplass Arbeidsplass

Nysgjerrig på Mac?

Til høsten kan du prøve Mac i ett år med full returrett uten ekstra kostnader.

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å komme i gang med Mac, så til høsten tilbyr vi leasing av Mac med full returrett de første 12 måneden. Atea har en unik kompetanse på Apple i blandet miljø og vil selvfølgelig hjelpe deg så alt funger som det skal*

Høres det interessant ut? Fyll ut kontaktskjema, så blir du en av de første vi kontakter for en prat, selvfølgelig helt uforpliktende.

Apple er ansattes førstevalg

Jobb smart og effektivt med Apple-løsninger for virksomheter i alle størrelser. Apple er medarbeideres førstevalg, med verktøyene de kjenner og bruker, vil hele organisasjonen høste fordelene av større engasjement, samarbeid og eierskapskultur.

Ansatte ønsker valgfrihet.

Kontakt meg

By consent, you accept that we store your data in our systems. Read more in our privacy statement.

 

Atea og Apple

Atea er sertifisert Apple Authorised Enterprise Reseller (AAER) og vi har tjenester for alle Apple-produkter, inkludert; livssyklusstyring, finansiering, sikkerhet og utrulling. Vårt Apple-team er spesialister på iPhone, iPad og Mac i alle typer virksomheter.

Vi hjelper våre kunder med å utvikle og digitalisere virksomheten sin ved hjelp av Apple-plattformen.

Atea sin Apple-konsulenter har unik kompetanse på Apple i blandet miljø og IT-drift med Apple Business Manager, Jamf, Intune, Workspace ONE og andre MDM løsninger.

 

* Begrenset antall leasingavtaler og forutsetter Atea sin godkjenning av kundens planer for bruk av Mac enheten i virksomheten og kredittgodkjenning.

Tilbake til Apple på jobb
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer