Til forsiden
Vil du sørge for at investeringen din har større innvirkning på læringen? I tillegg til å tilby bærekraftige alternativer for å fornye iPads, kan Atea inkludere alt du trenger for å ta læring til neste nivå.

Vi vet at det å drive med kontinuerlig forbedring av læringen for elevene dine er en lang og kompleks prosess. Uansett om du nettopp har startet med iPad som verktøy for å forbedre læringen – eller har jobbet med iPad på skolen din i flere år – kan Atea Skole hjelpe deg med å optimalisere læringsmiljøet både for lærere og elever.

Vi hjelper deg med å finne ut hvor dine nåværende styrker og svakheter ligger, og med å planlegge de neste trinnene. Vi kan også hjelpe deg med å forberede deg bedre på Fagfornyelsen. Slik kan du og lærerkolleger fokusere på det som virkelig betyr noe – læring.

 

Atea iPad innbytte+

Man blir aldri ferdig – læring er en kontinuerlig prosess. Både for elevene og for pedagogene. Teknologien fornyer seg hele tiden og med dette også mulighetene for ny læring.

Ønsker du en gjennomgang for å finne ut om skolen din er optimalt skrudd sammen? Både når det gjelder kunnskap, teknologi og økonomi? Vi kan hjelpe deg med det. Fyll inn skjema nederst på siden, så kontakter vi deg.

Gratis Apple Teacher workshop

Som en del av vår Atea iPad innbytte+ kampanje for skoler, får du en gratis Apple Teacher workshop for opptil 20 lærere ved leasing/kjøp av 250 stk. Blir det 500 stk får du to kurs gratis.

Modenhetsanalyse

Leasing eksempel med restverdi og innbytte*

 

      

Apple Authorised Education Specialist, vi tilbyr mye mer enn Mac og iPad

Som landets ledende leverandør til offentlig sektor og Norske skoler, har vi et ansvar for å engasjere oss i samfunnet. På samme måte som vi tar ledelsen innen miljøspørsmål og bærekraftig IT, har vi en betydelig rolle å spille i skolens digitale utvikling.

Det åpner dører for en læring som er tilgjengelig for alle, uansett forhold, og som gjennom et tydelig lederskap endrer og forbedrer skolen. Det er av denne grunn Atea har en nasjonal satsning med regionale skole team med skoleledere og lærere som vet hvordan man lykkes med digitalisering i skolen.

Vi er ekspert på Apple og hvordan vi kan distribuere enheter i organisasjoner av alle størrelser, hvordan få mest mulig ut av apper, tjenester, budsjetter og ikke minst veiledning og kursing av lærere og skoleledere.

Fyll ut skjema så kontakter vi deg

 

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.

*Det med liten skrift

Eksemplene er basert på:
Fastrente på finansiering 5%
Innbytte eksempel: iPad 5th Gen 64GB kr. 300,-
Estimert restverdi på iPad 7th Gen, 32 GB, etter 36 måneder kr. 700,-

Leasingavtale forutsetter kredittgodkjenning.

Gratis Kurs
Du får et gratis Apple Teacher kurs per 250 iPad-er du bestiler.

Forbehold om feil og prisendringer.

Restverdi
Atea Finance fastsetter en restverdi ved starten av leasingperioden.
Det forutsetter at iPaden leveres tilbake i god stand uten administrasjon og avslått aktiveringslås.

Innbytte pris
Verdi på en brukt iPad i god stand uten administrasjon og avslått aktiveringslås.
Verdien varierer med iPad generasjon, kapasitet, generell stand etc.