Til forsiden
Vil du sørge for at investeringen din har større innvirkning på læringen? I tillegg til å tilby bærekraftige alternativer for å fornye iPads, kan Atea inkludere alt du trenger for å ta læring til neste nivå.

Vi vet at det å drive med kontinuerlig forbedring av læringen for elevene dine er en lang og kompleks prosess. Uansett om du nettopp har startet med iPad som verktøy for å forbedre læringen – eller har jobbet med iPad på skolen din i flere år – kan Atea Skole hjelpe deg med å optimalisere læringsmiljøet både for lærere og elever.

Vi hjelper deg med å finne ut hvor dine nåværende styrker og svakheter ligger, og med å planlegge de neste trinnene. Vi kan også hjelpe deg med å forberede deg bedre på Fagfornyelsen. Slik kan du og lærerkolleger fokusere på det som virkelig betyr noe – læring.

 

Atea iPad innbytte+

Man blir aldri ferdig – læring er en kontinuerlig prosess. Både for elevene og for pedagogene. Teknologien fornyer seg hele tiden og med dette også mulighetene for ny læring.

Ønsker du en gjennomgang for å finne ut om skolen din er optimalt skrudd sammen? Både når det gjelder kunnskap, teknologi og økonomi? Vi kan hjelpe deg med det. Fyll inn skjema nederst på siden, så kontakter vi deg.

Gratis Apple Teacher workshop

Som en del av vår Atea iPad innbytte+ kampanje for skoler, får du en gratis Apple Teacher workshop for opptil 20 lærere ved leasing/kjøp av 250 stk. Blir det 500 stk får du to kurs gratis.

Modenhetsanalyse

Leasing eksempel med restverdi og innbytte*

 

      

Atea iPad innbytte+ Mye mer enn en iPad

Populære kurs for ledere

Med Atea iPad innbytte+ kan vi inkludere kurs eller en gjennomgang av undervisnings- og læringspraksis med digitale verktøy hos dere. Vårt skoleteam med skoleleder og lærere hjelper deg med å utvikle skolen. Riktige ferdigheter hjelper lærere med å ta undervisningspraksisen til neste nivå, så elevene får et grunnlag som er relevant for de digitale ferdighetene fremtiden kommer til å kreve.

Noen av våre mest populær kurs

 • Ivareta alle elever: Workshop for 40 lærere med fokus på hva og hvordan man bruker
 • Tilgjengelighet funksjonene i iPadOS
 • Koding med iPad: 4 timers workshop for opptil 40 lærere
 • Alle kan tenke kreativt: 4 timers workshop for opptil 40 lærere Apple Teacher: 4 timers workshop med opptil 20 lærere Som en del av vår iPad innbytte+ kampanje får du en gratis
 • Apple Teacher workshop for opptil 20 lærere ved leasing/kjøp av 250 stk. Blir det 500 stk. får du to kurs gratis.
Sirkulærøkonomi

Brukte iPader har verdi for andre – en besparelse for skolen og miljøet.

Atea og sirkulær økonomi

IT skal være enkelt. Atea hjelper deg å bytte fra en lineær økonomi til en sirkulær økonomi. Vi tar ansvar for hele livssyklusen, fra tidspunktet du bestiller og hele veien til du ikke trenger utstyret lenger. Utstyr som har en verdi når du returnerer det, gjør at du ikke trenger å betale full pris på nytt utstyr. Du premieres altså for å behandle utstyret bra. Bytt inn gamle iPad og få en ny leasingavtale med månedlige kostnader hvor man har trukket fra innbytte- og restverdi. Etter tre år har du betalt mindre enn prisen å en ny iPad.

Innbytte + Restverdi = Bra for deg, bra for miljøet

Atea Finance trekker fra restverdien ved starten av en 24 eller 36 måneders leieavtale (skoler vanligvis 36 måneder) pluss eventuelt innbytte verdi av eldre modeller. Apple produkter har en meget høy restverdi sammelignet med andre IT produkter.

Med leasing blir det totale beløpet etter 3 år lavere enn ny pris for en iPad. Leasing utgiftsføres også annerledes enn vanlig innkjøp i regnskapet, noe mange anser som gunstig og riktig ved innkjøp av IT-utstyr.

Restverdi = verdien av det du leaser ved tilbakelevering etter 3 år.

Modenhetsanalyse for skole og utdanning

Å forbedre læringen for elevene dine er en kompleks og kontinuerlig prosess. Uansett hvor du er i undervisningen kan våre strategiske rådgivere bistå med å analysere styrker og områder som kan utvikles videre. Ateas modenhetsanalyse fokuserer på en rekke viktige områder for å hjelpe deg som skoleleder med å finne ut av skolens nåværende styrker og svakheter. Sammen med deg identifiserer vi områder og tar viktige steg som vil gjøre at du kan løfte din skoles læring til neste nivå.

Fokusområder:

 • Digitalt lederskap
 • Profesjonsfaglig felleskap
 • Læring
 • Rammefaktorer
 • Effektivitet og integrasjon
 • IT-sikkerhet og personvern
Få enda mer ut av iPaden

En iPad åpner opp alle slags muligheter for læring i klasserommet. Med riktig tilbehør får du mer læring. Med solide deksler kan læring skje hvor som helst – i klasserommet, i skogen, i fjæra eller hvor det måtte passe. Hodetelefoner med innebygde mikrofoner gjøre det enklere for alle elever å lage podcaster og voiceovers til filmer i klasserommet. Slipp kreativiteten løs med Logitech blyant eller Apple Pencil – tegning, skriving, illustrasjon og maleri – det er noen eksempler. iPad med penn åpner nye muligheter for læring. Nå kan du få det mest populære tilbehør til svært gode priser som kun er tilgjengelig som en del av Atea iPad innbytte+

Teknisk helsesjekk

Hvordan er infrastrukturen for læring på skolen din? Denne evalueringen er myntet på skoler og kommuner som ønsker en vurdering og status på administrasjon og brukeropplevelsen for lærere og elever i klasserommet.

Oppdagelse: En teknisk sjekk av hvordan støtten er for, og hvordan man utnytter mulighetene som Apple sine gratis utdanningsløsninger byr på. Eksempler er Azure AD, Apple School Manger (DEP), integrering med administrasjonsverktøy (MDM), Administrert Apple ID, Apple Skolearbeid, Apple Klasserom, app innkjøp til skolepriser og distribusjon (VPP) osv.

Rapport: Identifiserte problemer, forbedringer, og muligheter med forslag til hva man bør gjøre basert på Atea sin mønsterpraksis for Apple i skolen.

Veien videre: Hva kan Atea gjøre for å hjelpe til med å løse problemer og legge til rette for den best mulige brukeropplevelsen for lærere og elever. Vår mønsterpraksis er basert på utrulling og driftsløsninger for flere hundre tusen iPader i hundrevis av skoler og kommuner gjennom de 3-4 siste årene.

Apple Authorised Education Specialist, vi tilbyr mye mer enn Mac og iPad

Som landets ledende leverandør til offentlig sektor og Norske skoler, har vi et ansvar for å engasjere oss i samfunnet. På samme måte som vi tar ledelsen innen miljøspørsmål og bærekraftig IT, har vi en betydelig rolle å spille i skolens digitale utvikling.

Det åpner dører for en læring som er tilgjengelig for alle, uansett forhold, og som gjennom et tydelig lederskap endrer og forbedrer skolen. Det er av denne grunn Atea har en nasjonal satsning med regionale skole team med skoleledere og lærere som vet hvordan man lykkes med digitalisering i skolen.

Vi er ekspert på Apple og hvordan vi kan distribuere enheter i organisasjoner av alle størrelser, hvordan få mest mulig ut av apper, tjenester, budsjetter og ikke minst veiledning og kursing av lærere og skoleledere.

Fyll ut skjema så kontakter vi deg

 

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.

*Det med liten skrift

Eksemplene er basert på:
Fastrente på finansiering 5%
Innbytte eksempel: iPad 5th Gen 64GB kr. 300,-
Estimert restverdi på iPad 7th Gen, 32 GB, etter 36 måneder kr. 700,-

Leasingavtale forutsetter kredittgodkjenning.

Gratis Kurs
Du får et gratis Apple Teacher kurs per 250 iPad-er du bestiler.

Forbehold om feil og prisendringer.

Restverdi
Atea Finance fastsetter en restverdi ved starten av leasingperioden.
Det forutsetter at iPaden leveres tilbake i god stand uten administrasjon og avslått aktiveringslås.

Innbytte pris
Verdi på en brukt iPad i god stand uten administrasjon og avslått aktiveringslås.
Verdien varierer med iPad generasjon, kapasitet, generell stand etc.