Til forsiden
Tilbake til Arrangementer

Sikkerhetsworkshop 17. februar

Sikkerhetsworkshop 17. februar

Velkommen til en eksklusiv sikkerhetsworkshop med Atea for kommunedirektører, kommunal ledelse og IT-leder.

Den 5. februar 2021 sendte KS ut et skriv til landets kommunedirektører med tittel «Datasikkerhets- og beredskapstiltak i kommunal sektor». Med utgangspunkt i dette og Nasjonal Sikkerhetsmyndighets råd basert på erfaringer i 2020 inviterer vi til Sikkerhetsworkshop med Atea.

Thomas Tømmernes, leder av Ateas IT-sikkerhetsavdeling, og Vegard Kjerstad, leder av Atea Incident Response Team, vil i denne workshopen forklare utfordringene vi har sett i 2020 og 2021, gi en oversikt over tiltak som må prioriteres og gi konkrete anbefalinger som forenkler sikkerhetsarbeidet i kommune-Norge.

Agenda:

  • 10:00 - 10:10 Velkommen v/Espen Riska, Regionsdirektør Atea sørvest
  • 10:10 - 11:15 Foredrag av Thomas Tømmernes & Vegard Kjerstad
  • 11:15 - 1130 Spørsmål/svar
  • 11:30 - 12:30 Felles lunch

Målgruppen for workshopen er kommunedirektører, kommunal ledelse og IT-leder.

Workshopen er fysisk på Clarion Air. Her vil våre sikkerhetseksperter være tilgjengelige for individuelle spørsmål og diskusjoner umiddelbart etter presentasjonen. Vi håper å få en interaktiv gjennomgang og har veldig lyst til å høre hva nettopp du tenker.

Vi anbefaler deg å høre episode #70 av podcasten "Teknologi og mennesker", hvor Østre Toten Kommune forteller om sitt dataangrep før du deltar i denne workshopen, men det er ikke påkrevd.

Tid
17. feb. 2022, 10.00 - 12.30
Sted
Clarion Air, Sola
Adresse
Utsolaarmen 16, 4055 Sola Vis på kart
Pris
Gratis
Meld deg på her

Meld deg på herVed samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.