Til forsiden

For det 20. året på rad skaper vi en arena for nettverksbygging og kunnskapsdeling på tvers av IT-sektoren. Vi samler de interesserte. De som elsker faget, de som følger med på utviklingen, de som har IT som sitt ansvarsområde eller de som lar seg begeistre. 

Hvis du tenker på IT hele eller halve dagen, innimellom eller en gang iblant, er denne dagen noe for deg. Det pleier å være veldig hyggelig å skravle om teknologi. 💚

Mer detaljert program kommer.
Det pleier å bli fullt, meld deg derfor på i god tid for å sikre deg en plass 🤝🏼

Tid
08. okt. 2024, 09.00 - 16.00
Påmeldingsfrist
04. okt. 2024
Sted
Oslo
Adresse
Clarion Hotel The Hub, Biskop Gunnerus gate 3 Vis på kart
Pris
1250,- NOK eks mva
Meld deg på

Hovedprogram

09.00-09.05
09.55-10.25
10.25-12.00
13.00-14.30
14.30-15.00

Alle snakker om AI, men veldig få har konkrete planer for hvordan komme i gang. Silvija vil forklare konteksten for AI, teknologien bak AI og hvorfor det haster nå med å komme i gang med relevant anvendt AI. For dette vil det kreves budsjetter, ressurser, mot, læringsvilje og mer enn noe annet en klar retning.

15.55-16.00

Lær av Silvija Seres

Silvija Seres er en inspirerende foredragsholder som har delt sin innsikt og kunnskap med publikum over hele verden. Hun gir ikke bare teoretisk innsikt, men også konkrete strategier for å utnytte AI og data til å drive innovasjon og vekst.

Hun er en fremtredende AI-ekspert, strategisk rådgiver, matematiker og teknologiinvestor.

Hun har bakgrunn fra algoritmeforskning i Oxford, utvikling av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley, strategisk ledelse i Fast Search and Transfer, og tjenesteutvikling i Microsoft.

Nå jobber hun som styremedlem og som aktiv investor.

Silvija er kjent for å gjøre komplekse teknologiske konsepter enkle å forstå og anvende, og hennes AI-mentortjenester har hjulpet utallige organisasjoner med å realisere sitt fulle potensial for innovasjon og vekst.

Fagprogram (oppdateres fortløpende)

🤖 AI i din virksomhet

GAME OVER for skolen slik vi kjenner den?

Det begynte med ChatGPT - men hvor går veien videre? Hvordan bør skolen forholde seg til kunstig intelligens? Hvordan kan du som jobber med IT bidra?

Vi diskuterer utfordringer og muligheter med AI i skolen, og hva du trenger å vite for å ta gode beslutninger for lærere og elever.

Kunstig intelligens som assistent i hjemmetjenesten

En aldrende befolking utfordrer helsevesenet i norske kommuner. Kan kunstig intelligens bidra til å løse utfordringer med begrensede helsefaglige ressurser og økende kostnader? Her få du innblikk i hvordan svenske kommuner bruker AI.

Hvordan er en arbeidshverdag med AI-assistenter og -agenter?

Kjedelige rutineoppgaver kan snart tas hånd om av utrettelige digitale assistenter og AI-agenter, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe. Bli med oss for å oppdage hvordan generativ AI og digitale assistenter kan gjøre arbeidsdagen din enklere, mer produktiv og langt mer interessant.

Lær hvordan disse teknologiene kan gi deg en arbeidshverdag du faktisk kan glede deg til.

Grenseløs innovasjon med AI infrastruktur

Dataprosesseringen er kraftigere og hurtigere enn noen gang. Det gir oss store muligheter. I dette foredraget ser vi på muligheter med AI infrastruktur, og hvordan disse kraftfulle verktøyene kan forsterke og fornye din forretning.

AI i bærekraftsrapporteringen: Fra innsikt til handling

Hvordan kan kunstig intelligens forbedre bærekraftsrapporteringen? Ved å utnytte AIs evne til å analysere komplekse data, kan vi oppnå dypere innsikt og mer pålitelige rapporter. Dette gjør det mulig å raskere finne nye bærekraftige løsninger.

Kampen mot svindel og syntetisk media

I en tid hvor syntetisk media stadig blir mer sofistikert, er det viktigere enn noensinne å forstå sikkerhetsrisikoene. I dette foredraget vil du får presentert konkrete eksempler på hvordan dette tas i bruk, og hvordan du kan avsløre og bekjempe "deepfakes" og relaterte trusler.

 

🧐 Teknologi som drivkraft

Gjør kontoret til en arena for kreativitet og inspirasjon

Er kontoret ditt et godt sted å være, som gir inspirasjon, og hvor teknologien støtter arbeidsoppgavene dine?

Hør om hvordan Nordic Semiconductor gjorde kontoret til en pulserende arena for inspirasjon og læring. Lær om hvordan tilpasset teknologi og samhandlingsløsninger ikke bare støtter, men også forsterker og beriker arbeidsdagen.

Er AI-drevet klientadministrasjon fremtiden?

Intune gjør det enkelt å administrere både fysiske og virtuelle Windows-datamaskiner.

Lær om de nyeste sikkerhetstrendene og hvordan moderne klientadministrasjon kan gjøre hverdagen bedre for brukere som jobber både hjemmefra og på kontoret.

Nå kommer Copilot i Intune. Det gir AI-drevne innsikter tilpasset din organisasjon. Se hvordan du kan løse problemer raskere og forbedre forretningsresultatene med sikker policykonfigurasjon, alt ved hjelp av enkel, språkbasert veiledning.

Hvordan kan norsk industri øke sikkerheten, og samtidig øke konkurransekraften? PS: Vi hacker LIVE 🙄

I dette foredraget blir du med på et reelt hackerangrep med våre eksperter. Norsk industri preges av komplekse og lange verdikjeder, og rask innføring av ny teknologi. Samtidig er trusselbildet utfordrende, og vi får stadig flere reguleringer.

Dette gjør at sikkerhetsarbeidet i virksomheter blir mer krevende. Norske virksomheter må sørge for å ha sikre og gode systemer for å møte et økt trusselnivå, økte kostnader, samt økte regulatoriske og administrative krav.

Fra kaos til cloud native

Mer informasjon kommer

Hvordan kan teknologi og innsikt øke ansattopplevelsen?

I dagens digitale arbeidshverdag er det avgjørende å gi ansatte en sømløs og positiv opplevelse. Vi snakker om hvordan du gjennom et innsikts og analyseverktøy (DEX-verktøy) kan forbedre ansattes produktivitet, trivsel og engasjement. Det handler ikke bare om teknologi, men også om å skape en positiv kultur og støtte ansattes velvære.

 Ja, det er god økonomi med resirkulering 😉

Hvordan kan du implementere bærekraftige IT-strategier som støtter både miljøet og bunnlinjen? Vi vil vise praktiske tilnærminger til livsyklushåndtering som ikke bare reduserer kostnader, men også fremmer en grønnere fremtid.

 

🤿 Teknisk dypdykk

Plattform - Fra ClickOps til kode

Hvordan bygger vi en trygg og moderne skyplattform som tilfredsstiller ansatte og utvikleres krav til tilgjengelighet og hastighet - uten at sikkerhetsansvarlig og IT mister nattesøvnen?
Vi dykker ned i Platform Engineering, Infrastruktur som kode og DevSecOps som gjør hverdagen enklere.

Under panseret: Bygging av en moderne digital arbeidsplass

Vi dykker ned i kjernen av den moderne digitale arbeidsplassen. Vi utforsker det tekniske fundamentet som muliggjør sømløs integrasjon av applikasjoner og samhandling innenfor et digitalt økosystem i en hybrid arbeidshverdag.

Data fabric explained: Vil datasiloene endelig forsvinne?

I dette tekniske foredraget vil vi utforske konseptet "data fabric", og hvordan det kan bidra til å løse utfordringene knyttet til datasiloer. Vi vil se på hvordan data fabric kan skape en sømløs og sammenkoblet datainfrastruktur slik at organisasjoner kan utnytte data mer effektivt. Kan data-siloene endelig kan forsvinne?

Fra tradisjonelle til moderne forsvarslinjer

Det er en forventning om at vi skal kunne jobbe hvor som helst - som om vi var på kontoret. Dette åpner for nye angrepsflater og sårbarheter. I tillegg møter vi utfordringen med SaaS-applikasjoner, der vi er avhengige av sikkerhetsmekanismer levert av SaaS-leverandøren for å forhindre at deres plattform blir en angrepsflate for vår virksomhet.

Vi vil se på hvordan Secure Service Edge (SSE) kan bidra til å håndtere disse utfordringene. Gjennom å utforske SSE og dens rolle i å sikre tilgang til både private og internettbaserte tjenester, vil vi vurdere hvordan dette påvirker både angrepsflaten og brukeropplevelsen.