Til forsiden

Tidligere har operasjonelle teknologinettverk (OT-nettverk) sjelden vært utsatt for trusler på samme måte som bedriftens informasjonsteknologinettverk (IT-nettverk). Imidlertid, med fremveksten av digitalisering og innovasjon, blir IT- og OT-systemer stadig mer integrert, og OT-nettverk kan til og med bli tilkoblet internett. Som et resultat av denne utviklingen har OT-nettverk blitt betydelig mer sårbare og står overfor et helt nytt sett av trusler 🚨

👉🏼 Dette arrangementet passer for alle bedrifter som blir påvirket av NIS2, CER og/eller DORA.

Tid
30. apr. 2024, 08.30 - 10.30
Sted
Trondheim
Adresse
Atea Trondheim, Ranheimsvegen 9, Trondheim, Norway Vis på kart
Pris
Gratis
Arrangementet er avsluttet

 

Vi ønsker å demonstrere hvordan Splunks løsninger kan brukes til å sikre og gi innsikt i både IT- og OT-nettverk, samtidig som de gjøres robuste nok til å oppfylle kravene fra forskrifter og direktiver som NIS2 (Nettverks- og informasjonssikkerhetsdirektivet), CER (Cybersikkerhetsevaluering og -sertifisering) og DORA (Digital operasjonell risikoadministrasjon).

Visste du at...

NIS2 er et EU-direktiv som setter standarder for sikkerhetsnivået for nettverks- og informasjonssystemer i EU. Det er utformet for å styrke sikkerheten og robustheten til disse systemene for å beskytte mot cybertrusler.

CER er et annet viktig initiativ som fokuserer på å evaluere og sertifisere cybersikkerhetsnivået til digitale produkter og tjenester i EU. Dette bidrar til å bygge tillit og sikre at digitale løsninger oppfyller nødvendige sikkerhetsstandarder.

DORA refererer til prinsippene og metodene for administrasjon av digital operasjonell risiko. Dette omfatter identifikasjon, vurdering og styring av risikoene knyttet til digitale operasjoner, og det er avgjørende for å opprettholde et sikkert og pålitelig driftsmiljø i en stadig mer digitalisert verden.

Agenda

Representanter fra fagmiljøet i Splunk og Atea vil være tilgjengelig for spørsmål etter seminaret også 😊