Til forsiden

I en verden hvor data er den nye valutaen, inviterer vi deg til vårt arrangement Moderne bruk av data. Et arrangement dedikert til å utforske hvordan kunstig intelligens kan transformere og effektivisere måten vi jobber på. Gjennom en serie av foredrag og spennende diskusjoner vil dette arrangementet gi innsikt i de nyeste trendene og teknikkene for å utnytte data for å drive innovasjon og oppnå suksess i det digitale landskapet.

Under parallellsesjonene velger du selv hvilke sesjoner du vil delta på. Sporet for ledere og beslutningstakere fokuserer på hvilke grep ledere kan ta for å legge til rette for virksomhetens suksess med kunstig intelligens. I sporet for IT-personell, utviklere og teknologer, presenteres erfaringer, løsninger, verktøy og ny spennende teknologi innen området.

Bli med oss for å oppdage hvordan din organisasjon kan navigere i en datadrevet fremtid og utnytte kraften i kunstig intelligens for å skape reell verdi🚀

Tid
12. jun. 2024, 08.00 - 14.00
Sted
Trondheim
Adresse
Britannia Hotel, Dronningens gate 5, Trondheim, Norway Vis på kart
Pris
Gratis
Meld deg på

Hovedprogram

08.00-08.30
08.30-08.35
Foredragsholder: Rolf Erik Hjulstad, regionsdirektør
Kunstig Intelligens har tatt verden med storm, og vi har aldri før sett teknologi som utvikler seg like fort og like bredt. Den vil endre alle jobber, og alle deler av samfunnet vårt. Hva er KI, hvorfor er den så disruptiv, og hvordan vil den påvirke deg og din jobb? Enda viktigere, hvordan kan du bruke den på best mulig måte?
Foredragsholder: Silvija Seres
09.35-09.45

Siden lanseringen i august 2023, har over 1500 brukere integrert dette verktøyet i sine daglige oppgaver. Vi vil dele våre innsikter, utfordringer og suksesshistorier som har oppstått gjennom denne reisen. Bli med oss for å utforske Copilots påvirkning på produktivitet, kreativitet og samarbeid i et profesjonelt landskap.

Foredragsholder: Fredrik Neeb Senior løsningsrådgiver Atea
13.00-14.00

Parallellsesjoner

Spor 1: Transformasjon med AI
Tilpasset ledere

09:45-10:15
Transformasjon gjennom AI

AI er over alt, og vi får inntrykk av at toget er i ferd med å forlate perrongen. Nå gjelder det å komme seg om bord! I denne sesjonen får du høre historien om hvordan Sticos har vært relevant for kundene sine siden 1983 ved å utnytte eksisterende teknologi både til intern bruk og kommersielt. Du vil få tips til både hva du kan gjøre og hvilke feller det er greit å unngå når du skal transformere selskapet ditt gjennom AI.

Foredragsholder: Christian Langvatn, Innovasjonssjef i Sticos

Pause 10:15-10:30

10:30-11:00
Microsoft

Microsoft kan tilby innsikt i hvordan AI kan integreres i eksisterende forretning for å drive transformasjon

Foredragsholder: Amund Tveit

Pause 11:00-11:15

11:15-11:45
Tillit og kunstig intelligens

Kunstig intelligens har vært en integrert del av vår digitale opplevelse i tiår allerede. Teknologiene tar statdig en større rolle i løsningene vi omgir med, spesielt i lys av fremveksten av generativ AI. Det er derfor viktig å være bevisst på hvordan kunstig intelligens brukes, hvordan den er laget og bakgrunnen for hvordan beslutninger fattes. IBM vil fortelle om hvordan vi kan bygge tillit til våre nye digitale superkrefter, hvordan vi skal være bevisste til anvendelser og hvordan ansvar for løsningene bør plasseres.

Foredragsholder: Lars Nordbryhn, Partner Technical Specialist

Pause 11:45-12:00

12:00-12:30
Dataforvaltningens rolle i morderne virksomheter

I dagens forretningsverden er det en uunngåelig realitet: data har blitt den mest verdifulle ressursen. Hvor tidligere selskapers formuer ble målt i materielle eiendeler, er det nå bits og bytes som driver verdiskapingen. Dette skiftet krever ikke bare en ny tilnærming til forretningsstrategi, men også en omfattende forståelse av dataforvaltningens betydning.

I dette innlegget vil vi utforske hvorfor dataforvaltning er avgjørende for verdiskapning og sikkerhet, og til slutt gi praktiske råd for hvordan din organisasjon bør jobbe mot en optimal dataforvaltning.

Foredragsholder: Johannes Loe Holand, Strategic Advisor Atea

 

Spor 2: Effektivisering med AI
Tilpasset teknologer

09:45-10:15
AI med virksomhetens egne data

Hør om hvordan vi i Atea i dag hjelper kunder med å oppnå gevinster gjennom bruk av kunstig intelligens (AI).

Hvordan kan dine medarbeidere bruke AI til å få innsikt i alt det din virksomhet egentlig allerede vet?

Hvordan kan AI forbedre dine kunders opplevelse av handleturen, samtidig som det det bidrar til økt salg?

I Atea har vi rådgivere og konsulenter med kompetanse og erfaring innen analyse, kunstig intelligens, data science og maskinlæring. Vi deler her våre erfaringer, og om hvordan vi jobber for å identifisere, utvikle, teste og publisere AI-modeller og løsninger. Ved å koble virksomhetens egne data sammen med AI skaper vi gevinster i form av mer effektive medarbeidere, og bedre og mer automatiserte prosesser hos våre kunder.

Foredragsholdere: Thomas Bjerke, Data engineer, AI-utvikler, og konsulent i Atea Analytics - Marius A. Olavsrud , Data-evangelist, og seniorkonsulent i Atea Analytics

Teknologi: Azure OpenAI, Azure Databricks, mf.

Pause 10:15-10:30

10:30-12:30
Dell/NVIDIA/Redhat/Atea
Oppskriften på hvordan man kommer fra data til en AI

I seminaret vil Atea, Dell, NVIDIA og Redhat gå gjennom hvorfor AI er så relevant akkurat nå og oppskriften på hvordan man kommer i gang med AI. Eksemplifiseres på tre forskjellige anvendelsesområder innen AI. Prediktiv analyse, bildegjenkjenning og generativ AI fra et infrastrukturperspektiv.

Foredragsholdere: Jette Hansen, Director, Presale Denmark and Norway at Dell Technologies - Sara Banderby - Patrik Westerlund, Partner Business Manager Enterprise Nordics - Vegard Rivenes, Strategic Advisor

 

I samarbeid med