Til forsiden
Tilbake til Arrangementer

Lunsjseminar med Helge Kveseth fra Rubrik

Helge Kveseth fra Rubrik kommer på besøk til Ålesund. Han jobber proaktivt og preventivt som Sales Engineer i Rubrik.

Zero Trust er viktig å snakke om, noe Helge har gjort aktivt siden 2018. Det er gjort en mengde Zero Trust presentasjoner fra scenen, i små interne møter, men etter hvert også stadig større samlinger med ledelse innen både offentlig og privat sektor. Helge har et brennende hjerte for IT-Sikkerhet og mener at alt starter med mindset. Målet er et sikrere Norge.

Hvordan gjenopprette forretningen etter en hendelse?

Det har egentlig aldri handlet om backup, men evnen til å gjenopprette. Denne evnen er enda viktigere i dag på grunn av evolusjonen i trusselbildet. La oss snakke om dagens situasjon, kompleksitet, den mulige finansielle smellen man kan få med av og ikke følge med i timen.

Det er viktig å holde seg oppdatert på trusselbildet for å kunne gjøre en så god risikovurdering som mulig. Evolusjonen er kontinuerlig. Det er den også for de kriminelle. Hvordan vil dette påvirke IT og forretning?

Dette blir en kompetanse sesjon der vi ser på endringer og trender i trusselbildet og hva man bør ha med i risikovurderingene.

Tid
17. nov. 2022, 10.00 - 11.30
Sted
Ålesund
Adresse
Postvegen 17, 6018 Ålesund Vis på kart
Pris
Gratis
Legg til i kalenderen

Meld deg på her

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten og sikre kundeopplevelsen. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.