Til forsiden
Tilbake til Arrangementer

Frokostklubb med Gøran Tømte fra Rubrik

Gøran Tømte fra Rubrik kommer på besøk i Stavanger. Han jobber proaktivt og preventivt som «Zero Trust Soldier».

Zero Trust er viktig å snakke om, noe Gøran har gjort aktivt siden 2013. Det er gjort over 75 Zero Trust presentasjoner fra scenen, i små interne møter, men etter hvert også stadig større samlinger med ledelse innen både offentlig og privat sektor. Gøran har et brennende hjerte for IT-Sikkerhet og mener at alt starter med mindset. Målet er et sikrere Norge.

Hvordan gjenopprette forretningen etter en hendelse?

Det har egentlig aldri handlet om backup, men evnen til å gjenopprette. Denne evnen er enda viktigere i dag på grunn av evolusjonen i trusselbildet. La oss snakke om dagens situasjon, kompleksitet, den mulige finansielle smellen man kan få med av og ikke følge med i timen.

Det er viktig å holde seg oppdatert på trusselbildet for å kunne gjøre en så god risikovurdering som mulig. Evolusjonen er kontinuerlig. Det er den også for de kriminelle. Hvordan vil dette påvirke IT og forretning?

Dette blir en kompetanse sesjon der vi ser på endringer og trender i trusselbildet og hva man bør ha med i risikovurderingene.

Startdato
04. nov. 2022, 08.00
Sluttdato
04. nov. 2021, 09.30
Sted
Atea Stavanger
Adresse
Sentrumsvegen 10, 4055 Sola Vis på kart
Pris
Gratis
Meld deg på her Legg til i kalenderen

Meld deg på her

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten og sikre kundeopplevelsen. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.