Til forsiden
Tilbake til Arrangementer

Den digitale arbeidsplassen: Teknologien er her - nå!

Digitale arbeidsverktøy er mer enn noen gang grunnlaget for produktivitet og samhandling. De blir også viktige verktøy for å bygge kultur og tiltrekke seg arbeidskraft. Denne dagen får du tilgang til de fremste ekspertene som gir deg svar på hvilke teknologier du trenger for å skape en friksjonsfri arbeidshverdag.

💚 Spennende faglig program
💚 Møt våre samarbeidspartnere
💚 Inspirerende keynote

Dagen er skreddersydd for deg som brenner for teknologi og vil utnytte potensialet med en digital arbeidsplass - nå.

Blir du med? 

Tid
27/4 2022, 08.00 - 13.30
Sted
Oslo
Adresse
Fysisk arrangement
Pris
Gratis
Meld deg på

Magnus Brøyn!

Magnus Brøyn sparker i gang dagen med et energisk og tydelig TEKNISK budskap. 

Magnus Brøyn er teknologiekspert og byråleder i Coxit Public Relations. Han har nærmere 20 års erfaring innen PR og kommunikasjon. Han er ofte å se i Norges største medier og bidrar med sin kunnskap om sosiale medier og nye digitale trender. 

Med bakgrunn fra radio på 90-tallet, vet han hvordan man skaper engasjerende innhold.

Din digitale arbeidsplass

Denne dagen har et teknisk fokus og vårt mål er at du som deltaker skal få økt kunnskap om hvordan din virksomhet kan utnytte tilgjengelig teknologi, for å realisere deres plan for å finne god flyt i din digitale hverdag. 

Det er vel ingen virksomheter i dag som ikke er opptatt av sikkerhet?

Sikkerhet starter gjerne med å ha kontroll, kontroll på tilgjengelig brukerutstyr i virksomheten, kontroll når de ansatte bruker eget utstyr, at det skjer i et sikkert miljø, og at man kan føle seg trygg og sikret om man jobber utenfor kontorets fire vegger. 

Start nå!

Leveransesituasjonen på IT utstyr har vært utfordrende i en lengre periode, og det er lite som tyder på at denne vil endre seg i nærmeste fremtid. Men det er noe vi kan gjøre for å bidra til å bedre denne i et lengre perspektiv. For å klare det må dere starte – nå!

Vi vet at det er mangel på mineraler og råvarer vi trenger for å produsere komponenter i vårt IT utstyr. Ved å være med å resirkulere gammelt IT utstyr vil vi øke tilgangen på kritiske råstoffer. 

  • Vi har 8 år på oss til å nå FNs bærekraftsmål Det betyr at vi må akselerere innsatsen på alle områder.
  • Visste du at å fokusere på bærekraftig livssyklushåndtering av IT kan være noe av det viktigste du kan gjøre for bærekraftsarbeidet i din virksomhet? 

Kontorhverdagen

Kontorhverdagen er her, og vi er ganske sikre på at både du og sjefen din ønsker å komme tilbake til kontoret. Vi tar med oss gode vaner og erfaringer fra et annerledes arbeidsliv de siste to årene. 

Vi skal møtes fysisk, men også digitalt. I 9 av 10 møter kommer det til å være med deltagere på video eller telefon. Er din virksomhet trygge på at dere har de rette løsningene på plass?

Denne dagen har et teknisk fokus og vårt mål er at du som deltager skal få økt kunnskap om hvordan din virksomhet kan utnytte tilgjengelig teknologi for å realisere deres plan for å finne god flyt i din digitale hverdag.

Samarbeidspartnere