Til forsiden

Community 2022

Få superkrefter med teknologi og mennesker!

Velkommen til Norges viktigste møteplass for teknologi. 
Vi inviterer i år også til Community, Norges viktigste møteplass for teknologi. Dette er en arena for læring, inspirasjon, deling og dialog. Vi tilbyr en faglig oppdatering som kan hjelpe til å utvikle din virksomhet. Du får også tilgang på de fremste ekspertene i bransjen som kan hjelpe med å løse dine utfordringer.

Vi kan love deg:

💚 Spennende faglig program
💚 Stort standområde med våre samarbeidspartnere
💚 Inspirerende keynotes
💚 Årets digitaliseringsleder
💚 Afterwork - mingling med mat og drikke etter det faglige programmet er ferdig

 

Startdato
06. okt. 2022, 09.00
Sluttdato
10. nov. 2022, 16.00
Sted
Stavanger, Oslo, Bergen, Ålesund, Trondheim og Kristiansand
Adresse
Lokalt (fysisk) og digitalt
Pris
800,- eks. mva.

Hovedprogram

Kl. 08.00 - 09.00 Standområdet åpner​

Kl. 09.00 - 09.45 ​Få superkrefter med teknologi og mennesker!
v/Ole Petter Saxrud, CEO Atea​. Inkl. Årets digitaliseringsleder

Kl. 09.45 - 10.00 ​Pause: Standområdet ​

Kl. 10.00 - 11.20 Fagprogram

Kl. 11.20 - 12.30 Lunsj og messevandring

Kl. 12.30 - 13.50 Fagprogram

Kl. 13.50 - 14.20 Pause


Kl. 14.20 - 15.00 En av Norges største tech-podkaster går LIVE – «Teknologi og mennesker» v/Christian Brosstad, kommunikasjonsdirektør Atea

Vi løfter frem virksomheter som har fått det til med teknologi og digitalisering. Hva har de gjort, og hva kan vi lære av dem?

Kl. 15.00 - 15.15 Pause: Standområdet

Kl. 15.15 - 15.55​ Keynote

Kl. 15.55 - 16.00 ​Takk for i dag

Kl. 16.00 - 20.00 ​Afterwork med burger og minglingFagprogram

Digital arbeidsplass og den gode brukeropplevelsen:

Teknologi er en viktig drivkraft for å svare ut forventningene vi har til en fleksibel og friksjonsfri arbeidsdag. Kontoret er en sosial møteplass mer enn en kontorplass. I den sammenheng, hva trenger våre kolleger - hva trenger virksomheten?

Vi vet at fleksibilitet, tilgjengelighet og produktivitet står sentralt, og at teknologi er en viktig akselerator. Her må man investere, og for å utnytte mulighetene trengs ny kunnskap og digitale ferdigheter. Hvordan ta de rette valgene, hvordan utnytte teknologien og hvordan sikre måloppnåelse?

Vi gir deg gode perspektiver rundt disse viktige temaene.

Skytjenester, infrastruktur og datasenter:

Verden endrer seg i et høyt tempo, og med dagens utvikling på de teknologiske plattformene og tjenestene kan det være utfordrende å holde tritt. Hvilke nye teknologier skal vi satse på? Gir de nye mulighetene noen sikkerhetsutfordringer? Hvordan skal vi sikre en fornuftig og bærekraftig forvaltning av våre IT-tjenester i fremtiden?

Delta på årets IT-arrangement og lær mer om mulighetene og bli inspirert.

 

Datadrevet innovasjon:


Alle organisasjoner sitter på enormt mye og nyttig data som de enda ikke har utnyttet optimalt. God utnyttelse av data blir stadig mer forretningskritisk og flere tar steget mot mer faktabaserte styring og strømlinjeforming av forretningsprosesser ved hjelp av innsikt fra data.

Vet du ikke helt hvor du skal starte, eller er du interessert i hvordan andre organisasjoner har klart å bli mer datadrevet? Kom og bli inspirert, hør og snakk med noen av de beste fagfolkene innen data og analyse som kan hjelpe deg med å se muligheter og dele erfaringer.

Bærekraftige møter og arrangementer

Atea setter miljø, klima og sosiale forhold som en viktig premissgiver i alle våre tjenester. Det samme gjelder for våre arrangementer, som, uavhengig av om de er fysiske eller digitale, skal gjennomføres i tråd med vår bærekraftsstrategi. Som et ledd i denne strategien, støtter Atea Zero sitt arbeid, og har inngått et samarbeid for perioden 2021-2023. Vi har sammen utviklet en teknisk spesifikasjon for produksjon, som viser våre krav for gjennomføring av arrangementer, og er et bidrag for å nå bærekraftsmålene mot 2030.

Årets digitaliseringsleder - nominer din kandidat

Hvem er Årets digitaliseringsleder? Det er en ildsjel som har utvist stødig lederskap i møte med et teknologisk landskap. Vedkommende har et kontinuerlig fokus på digitalisering i sin virksomhet, ser alltid etter nye og smartere måter å jobbe på, samtidig som h*n drar alle i samme retning og inspirerer sine medarbeidere til å se nye muligheter i ny teknologi.

Hvem mener du fortjener å bli Årets digitaliseringsleder?
Vinneren kåres på Community i Kristiansand 10. november

Vi vant Årets bransjepris!

Sammen med JCP har vi vunnet Årets bransjepris med Community 2021 🤩
«Arrangementet treffer målgruppen svært godt og eksponerer oppdragsgivers samarbeidspartnere på en god, leken og informativ måte. Arrangementet har vært en pioner i utviklingen av eventfaget», sier Sponsor- og Eventforeningen i sin begrunnelse.

Les hele begrunnelsen her.

Samarbeidspartnere

Gullpartnere:

Sølvpartnere:

Tilbakeblikk på Community i 2021