Til forsiden
Tilbake til Arrangementer

Velkommen til Tech Update med Atea og Dell

Dell Technologies har lansert en rekke nyheter innen server, lagring, management, backup og scale-out løsninger. På webinaret dekker vi alle disse områdene og gir deg en Techupdate på hvilke muligheter dette kan gi for din virksomhet. De beste fagpersonene fra Dell vil gi korte og effektive presentasjoner i henhold til programmet. Benytt denne muligheten til å få en Techupdate på nyheter og løsninger fra Dell Technologies.

Agenda:

Kl. 09:00-09:15 – Dell  Server ved Andreas Baadnes

Vi ser på serverporteføljen til Dell EMC og litt overordnet på hva som er nytt med generasjon 15 etter lanseringene fra AMD og Intel.

 

Kl. 09:15-09:30 – Dell Management IDRAC ved Andreas Baadnes

Forenkling av administrasjon og automatisering av drift er noe mange har fokus på. Vi ser hva Dell EMC sin løsning, iDRAC, kan muliggjøre i denne sammenheng.

 

Kl. 09:30-09:50  Dell Power Scale ved Eyvind Røst

PowerScale (tidligere Isilon) er en spesialisert NAS plattform som gir mulighet for uante mengder med ustrukturert data kombinert med høy ytelse, eller arkivering av data. Vi ser på hva som er unikt med løsningen sammenlignet med tradisjonell blokklagring.

 

Kl. 09:50-10:10     Pause med muligheter for virtuell mingling

 

Kl. 10.10-10:30  Dell Power Store ved Eyvind Røst

Dell EMC lanserte for et år siden sitt nyeste lagringsprodukt, utviklet fra bunnen av men med funksjoner og løsninger man kjenner fra selskapets høyende-produkter. Vi ser på hvordan denne plattformen differensierer seg fra andre løsninger.

 

Kl. 10:30-10:45  Dell VxRail med Cloud Foundation ved Eyvind Røst

VxRail har en unik posisjon når man tenker Hyperkonvergert løsning kombinert med VMWare. Tenker man å ta i bruk både lokale og sky-baserte tjenester så gir VxRail med VMWare Cloud Foundation noen unike muligheter. Vi ser kort på hva og hvordan.

 

Kl. 10:45-11:00  Dell Backup ved Thomas Hauge

Beskyttelse mot tap av data er ikke lengre isolert til feil på infrastruktur. Trusler rundt tilgang til data er mer og mer vanlig. Vi ser på hvilke trusler som lurer der ute og hvordan man bør tenke strategisk for å beskytte seg på en god måte.

Tid
5/5 2021, 09.00 - 11.15
Sted
Online
Meld deg på

Meld deg på

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)