Til hovedinnhald
Tilbake til Arrangementer

Webinar: Sikkerhetsoppdatering for kommuner

Atea inviterer til et sikkerhetswebinar rettet mot kommuner. Her vil vi belyse hva vi har sett i de ulike angrepene som har vært og hva dere som kommune MÅ gjøre for å ta forebyggende grep.

Etter flere dataangrep den siste tiden, advares nå alle kommunale og statlige virksomheter om at løsepengevirus fort kan ramme offentlige virksomheter. Både Digitaliseringsdirektoratet, Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) og KS har nå sendt ut et varsel til alle norske kommuner der de advarer mot slike virus.

 

Agenda:

  • Trusselbildet fra Atea IRT med Per Tore Stokke
  • 8 Råd fra NSM, basert på erfaringer fra 2020 med Are Standvik Aune og Mats Bye Tønseth
  • IT Beredskapsplan for kommuner med John Terje Presthus

 

Mens du venter...

Kan du lytte til den nyeste episoden i vår podkast serie "Teknologi og Mennesker" hvor vi snakker om det virksomheter kanskje frykter mest; dataangrep. Ukens gjester er Øystein Andreassen, seksjonsleder i Kripos Nasjonalt Cyberkrimsenter, og Vegard Kjerstad, leder for Ateas Internet Respons Team (IRT). Programleder er Christian Brosstad, Atea.

Lytt til episode #66 Dataangrep: Slik jobber de kriminelle

 

Meld deg på her

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten og sikre kundeopplevelsen. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.

Tid
04. feb. 2021, 13.00 - 15.00
Påmeldingsfrist
04. feb. 2021
Sted
Online
Pris
Gratis
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer