Tilbake til Arrangementer

Webinar: Beste praksis og verktøy for å gjennomføre en god Azure migreringsstrategi

Er du i gang med skytjenester og vurderer å investere mer for å optimalisere ditt IT miljø? Grubler du på hva ditt eksisterende On Premise miljø vil koste deg i Microsoft Azure?

Webinar for små og mellomstore virksomheter - del 1 av 2

Er du i gang med skytjenester og vurderer å investere mer for å optimalisere ditt  IT miljø men er usikker på hvordan gå videre?

I Atea har vi utarbeidet Atea CloudTrack for at kundene våre skal få lik leveranse uansett hvor de befinner seg i landet. 

Et viktig element er kartlegging, og dette er den raskeste måten å begynne for gjennomføre en god Azure migreringsstrategi. Atea og Microsoft har derfor et samarbeidet med CloudPhysics for å bistå med et verktøy for å gjennomføre kartlegging av virksomheters eksisterende infrastruktur.

Innen få minutter etter aktivering, vil verktøyet CloudPhysics kartlegge hele den eksisterende infrastrukturen din, kartlegge hver VMer du har mot en matchende workload i Microsoft Azure, slik at du kan se hvor mye workloaden din vil koste i Azure. Samt du vil få en complience oversikt som viser om dine servere har gått ut på dato og som da igjen ikke er oppdatert og dere har ikke rett på support. Les mer her.

I den forbindelse har vi satt opp to webinarer, hvor vi i denne del 1 gir en innføring, og i neste del går dypere ned i verktøyets funksjoner.

Agenda 18.juni - del 1:

  • Atea gir et innblikk i hva vi gjør mot kundene våre når det gjelder sky og våre erfaringer for å lykkes med en skystrategi.
    Du vil få vite mer om rammeverket Atea CloudTrack som er utviklet for å sikre god migreringsstrategi til skyen
  • Microsoft går gjennom erfaringer og beste praksiser for hvordan gå frem når man planlegger og migrere tjenester til Micorosoft Azure
  • Innføring i verktøyet CloudPhysics , samt vi vil vise deg demo
  • Q&A

Les mer om del2 webinar >> 

Foredragsholdere:

Gøran Andersson, Director Partner GTM, Microsoft Corp og Jason Purvor, Regional Director EMEA CloudPhysics

Oscar Klevjer Thøgersen, Multi-Cloud Sales Manager Atea

Hendelsestid
18. jun. 2020, 10.00 - 10.45
By
Online webinar
Pris
Gratis
Meld deg på

Slik deltar du

Etter påmelding

Etter påmelding vil du motta en e-post med  bekreftelse på at du er påmeldt. Dagen før webinaret vil du få tilsendt en e-post med en lenke til webinaret. Denne lenken kan du åpne i nettleseren på din datamaskin/Mac. Du kan ikke bruke nettleseren Safari. Dersom du ønsker å delta via nettbrett eller mobiltelefon, må du laste ned app'en: Microsoft Teams

Opptak tilgjengelig for deltakerne i etterkant

Et opptak av webinaret vil bli tilgjengelig for alle påmeldte i etterkant. De mottar en epost med info etter webinaret. 

Still spørsmål underveis i webinaret

I webinaret kan du stille spørsmål underveis. Alle spørsmål vil bli besvart.

Vel møtt!  

Påmelding


Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte.

Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer