Tilbake til Arrangementer

Webinar: Hvordan tenke sikkerhet i en travel hverdag?

På dette webinaret, vil du høre mer om angrepsmetoder, hvordan en hendelse oppstår, sikkhetsansvar i organisasjoner og få gode tips og triks du kan bruke i hverdagen.

Thomas Tømmernes har jobbet med IT sikkerhet i det private næringslivet i nesten 20 år. De siste 7 årene har han ledet IT sikkerhetssatsingen i Atea med stor suksess. Vegard Kjerstad leder Ateas Incident Response Team, som er utrykningsteamet som bistår når en virksomhet er under angrep. Sammen vil Thomas og Vegard snakke om IT-sikkerhet (bl. a. sikkerhetsansvar i organisasjoner og IoT), hvilke hendelser vi så mest av i 2019, erfaringer så langt i 2020, gjennomgang av de forskjellige angrepsmetodene som blir brukt og hvordan de blir utført. Avslutningsvis gir de litt enkle triks til hverdagen som gir god effekt.

 

Webinaret er gratis og er i samarbeid med Sandefjord næringsforening. 

 

Foredragsholdere:

Thomas Tømmernes - Head of IT-Security Atea Norway

Vegard Kjerststad - IRT og Chief Consultant Security Atea Norway

 

Tid:

Tirsdag 27. oktober kl 10:00 - 10:45

Hendelsestid
27. okt. 2020, 10.00 - 10.45
By
Online

Meld deg på

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte.

Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket.


Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer