Tilbake til Arrangementer

Webinar: Kreativitet i Windows 10

Atea Skole og Microsoft ønsker velkommen til webinaret «Kreativitet i Windows 10». Her vil du lære hvordan du kan bruke de kreative sidene i Windows 10 til å styrke elevenes digitale ferdigheter og åpne opp for kreativ utfoldelse.

Vi viser hvordan man kan starte i Minecraft: Education Edition og bygge og eksportere en modell. Deretter tar vi den med videre i Paint 3D og ser den i blandet virkelighet og til slutt lager vi en dokumentasjonsvideo i Bilder-appen.

Det vil bli søkelys på å fremheve pedagogiske ressurser som er tilgjengelig i Windows 10. Det vil også bli lagt vekt på at dette skal være en pedagogisk reise, der elevene får brukt utforsker- og skapertrangen sin mens de lærer.

Webinaret holdes av Marius Hellervik, leder Microsoft 365-satsningen i Kreasjon. Til daglig reiser han rundt på skoler eller holder webinarer, der han veileder lærere og elever i hvordan man best kan utnytte M365 i skolehverdagen. Marius har 10 års erfaring som norsk- og samfunnsfagslærer i ungdomsskolen, i tillegg til å være ansvarlig for pedagogisk IKT.

Hendelsestid
26. nov. 2020, 14.00 - 15.00
Frist for registrering
26. nov. 2020
By
Online
Pris
Gratis
Meld deg på

Meld deg på

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte.

Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket.

Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer