Tilbake til Arrangementer

Vi i Atea skole har gleden av å invitere til TechSeminar i våre lokaler i Brynsalleen 2. Sammen med Apple og Lightspeed tar vi dere igjennom bland annet Apple School Manager, MDM og Lightspeed Relay, hva er sammenhengen mellom disse verktøyene og hvordan får vi mest mulig igjen for investeringen.

Apple og tjenester for skole

Apple School Manager er en enkel, nettbasert portal der IT-administratorer kan håndtere brukere, enheter og innhold. Du kan knytte opp tjenesten mot Microsoft Azure AD og skoleadministrative systemer for enkelt å komme i gang med administrerte Apple ID-er, og du kan handle inn apper og bøker - alt fra ett sted.

Her går vi gjennom hva dere må gjøre for å integrere mot Microsoft Azure AD og skoleadministrativ system for å kunne ta i bruk iCloud, samarbeid i iCloud og appene for veiledning av elever i undervisningen og hjemmearbeid - appene Klasserom og Skolearbeid.

Seminaret vil være fra 09:00-12:00 og det vil være begrenset med plasser!

Startdato
21. mai. 2019
By
Atea Oslo
Adresse
Brynsalleèn 2, 0661 Oslo Vis på kart
Påmelding

Kontakt meg

?

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte.

Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket.


Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer