Tilbake til Skytjenester
kommuner office 365 Skytjenester sky Datasenter

Dere tar vare på innbyggerne. Vi hjelper med skytjenester.

Teknologi kan bidra til at folk trives enda bedre og enhver kommune er opptatt av et smartere bymiljø for å gjøre innbyggerne enda mer fornøyd med byen sin – og gjerne også tiltrekke seg nye innbyggere. Les om flere av våre kundehistorier fra kommune Norge og les mer om skytjenester fra Atea.

Suksess trenger ikke alltid å vises i glinsende broer og prangende rådhus, men heller i en velfungerende kommunal infrastruktur med fornøyde ansatte og innbyggere som resultat. 

Skytjenester gjør det mulig for kommunale systemer å leve opp til innbyggernes forventninger til digitalisering. 

Skytjenester er skalerbare tjenester som blir leverte over internett. Den viktigste forskjellen på skytjenester og mer tradisjonell tjenesteutsetting er forretningsmodellen, der kommunene bare betaler for den kapasiteten som er brukt. Målet er å tilby kostnadseffektive, sikre, skalerbare IKT-tjenester til kommuner og fylkeskommuner.

La Atea bistå i kartlegging av sikkerheten av eksisterende IKT løsning og ta en prat med oss for å høre om hvilke muligheter vi kan tilby for sikring av data, mobilitet, og økt effektivitet.

 

Fire fordeler med en hybrid plattform og skytjenester

 

Skalerbarhet gir fleksibilitet

Unngå store investeringer og dra nytte av skalerbarhet som følger IKT behovene din kommune har i dag og i fremtiden.

Muliggjør samhandling i sanntid

Tjenestene i skyen tilbyr gode muligheter for samarbeid, uten at innbyggere og ansatte må fysisk være sammen for å samarbeide.

Betaling etter bruk

Betalingsmodellen er basert på faktisk bruk og ressursbruken blir målt, kontrollert og rapportert.

Frigjør tid og fokuser

Frigjøring av tid gjør at man kan bruke mer tid på å utvikle et bedre IKT tjenestetilbud til ansatte og innbyggere.

Hva venter dere på, begynn nå med Atea Cloud Track

Kommunesammenslåing, manglende sikkerhet eller nedetid. Maskinvaren går ut på eller har allerede gått ut på dato. Dere har vel fått med dere at 9. juli 2019 vil Microsoft slutte å støtte SQL Server 2008/2008 R og 4. januar 2020 gjør Microsoft det samme for Windows Server 2008/2008 R2? 

Hvor lenge kan dere vente?

Atea er stolte av å introdusere dere et rammeverk som tilbyr et bredt spekter av workshops, konsulenttjenester og managed services for å hjelpe offentlig sektor til skyen og utover! Fordi det handler det om å lage en plan, en strukturert tilnærming for å utføre migreringen til skyen. Rammeverket stipulerer stegene og veileder en ny skybruker fra starten, og inn i implementeringen og videre til support gjennom levetiden.

Mest sannsynlig står behandling av sensitive data sentralt, dere har spørsmål rundt skytjenester og GDPR og flere andre spørsmål.  Ikke la dette stoppe dere.

Ikke vent på at andre kommuner skal gå foran, men begynn i dag. Forslagsvis med noen velvalgte tjenester, for så å gradvis oppdage alle fordelene og mulighetene, som ligger i skyen. Atea tilbyr dere rådgivning som hjelper dere med å velge skytjenester som passer din kommunes behov og som sikrer dere en vellykket skyreise.

Last ned e-bok

 

Ved å legge igjen e-postadresse så melder du deg på Ateas nyhetsbrev.

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt

Ved samtykke godtar du at vi lagrer dine data i våre systemer.

Les mer i vår personvernserklæring.

Meld deg på nyhetsbrev

Atea sender med jevne mellomrom ut nyhetsbrev om skytjenester. Meld deg på nyhetsbrevet her.

Tilbake til Skytjenester
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer