Til forsiden

Backup- og katastrofeløsninger

Ta vare på dataene

Hvert år rammes virksomheter av alvorlig driftsstopp. Er dine data trygge? Tar du sjansen på å miste informasjon som e-post, kalenderoppføringer og datafiler? Er du i stand til å få tilbake dataene? Slike situasjoner kan bli kritisk og føre til store økonomiske tap. En plan for katastrofegjenopprettelse bør være på plass og være en del av virksomhetens kontinuitetsplan.

Fordeler

Full kontroll: Vi gjør jobben for deg og kontrollerer status på backup.

Forutsigbare kostnader: Tjenesten er fastpriset og du betaler kun for det du bruker.

Forsikring: Kopi av dataene holdes utenfor huset og er forsikret.

Rask restore: Tjenesten garanterer rask og sikker gjenoppretting av data og informasjon.

Fleksibelt og skalerbart: Kapasiteten kan enkelt skaleres opp og ned etter behov.

Sikkerhet og personvern: Vårt fokus på ISO/IEC-27001 og GDPR imøtekommer kravene til IT sikkerhet og personvern.

Våre backup-løsninger

Backup som en tjeneste

Denne tjenesten ivaretar sikkerhetskopiering, gjenoppretting og gir utvidet beskyttelse mot løsepenger-angrep. Dette er en rask og sikker måte å lagre og hente backup-kopier. All sentral infrastruktur og lagring er plassert i Norge.

Microsoft 365 Backup

Dette er en tjeneste for backup av Microsoft Office 365. Løsningen garanterer gjenoppretting av data til tidligere versjoner på en trygg og enkel måte, uavhengig av årsak. Tjenesten er laget med tanke på at virksomheter skal bevare data i overenstemmelse med eventuelle lover, forskrifter og direktiver. Alle data lagres i Norge.

Dette får du:

  • Sentral infrastruktur og sikker lagring plassert i Norge
  • Mulig å gjøre gjenoppretting til andre lokasjoner
  • Betaling for faktisk forbruk
  • Innsidebeskyttelse
  • Stikkprøver av backup for å sikre at data er inntakt

Katastrofeløsninger

Hva skjer med ditt datamiljø hvis en katastrofe inntreffer? Hvert år rammes mange virksomheter av alvorlige driftsstopp. Nedetid og tap av kritiske data kan føre til store økonomiske tap.

Vi tilbyr en fullverdig løsning for katastrofesikring hvor dataene oppbevares i Norge. Dersom dine primære systemer (helt eller delvis) stoppes, vil tjenesten raskt få deg på lufta igjen, og dermed unngå langvarige og kostbare avbrudd i virksomheten. 

Atea drifter og vedlikeholder tjenesten, noe som skaper sikkerhet og trygghet og avlaster din IT-avdeling. Samtidig inkluderer tjenesten personlig hjelp fra Atea Servicedesk som vil være tilgjengelig om nødvendig.

dame-som-klor-seg-i-hodet-foran-mac-skjerm-foto

Om du tror du ikke trenger back-up i skyen, må du tro om igjen

Med stadig flere virksomheter som lagrer data i digitale verktøy i skyen, er back-up av data viktigere enn noen gang. Vi svarer på hvorfor og hvem som bør ta backup og hvordan vi løser dette.

 

Kontakt oss

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.