Til forsiden
Tilbake til Arrangementer

Atea Skolekonferanse 2022

Arrangmentet er nå fullt og påmeldingen stengt.

Veien til digital transformasjon - Nå begynner den virkelige jobben

Etter snart 2 år uten Atea Skolekonferanser og BETT har vi bestemt oss for å slå til! Vi har derfor invitert spennende fagfolk fra både internasjonal akademia og praksisfeltet i Norge. Vi er ekstra stolte over å ha fått med oss Joni Heard fra den Internasjonale skolelederutdanningen i Ontario, Toronto.

Mange skoler har lært mye om digitalisering under pandemien og ca. 85% av skolenorge har 1:1 dekning av klienter. Men i hvilken grad lykkes vi med å ta ut læringsutbytte og hvordan vet vi at vi er på rett vei? Sammen skal vi denne dagen utforske dette nærmere.

Det er nå, snart post-pandemi, den virkelig jobben med transformasjon i skolen begynner.

Tid
03. feb. 2022, 10.00 - 16.00
Sted
Digitalt/hybrid
Adresse
Karvesvingen 5, 0579 Oslo Vis på kart
Pris
850,-

Målgruppe

 • Skoleeiere og skoleledere
 • IT, økonomi, anskaffelsesrådgivere i kommunen
 • Opp til 120 plasser da vi legger opp til interaktivitet

Dagen passer både for dere som skal starte opp og for dere som er godt i gang med digital transformasjon. Vi legger opp til erfaringsdeling og refleksjon. Vi vil også sterkt anbefale å ha med en tverrfaglig gruppe fra kommunen/skolen slik at både fag-,  IT- og innkjøpsaksen er representert. Ved å jobbe sammen og kjenne til hverandres behov er sannsynligheten større for å lykkes.

Program for dagen

 • Velkommen
 • Elevsentrert læring + teknologi v/Atea
  Hvordan benytter vi teknologien til å forsterke og få til god læring og gode læringsprosesser?
 • Erfaringsdeling ved Vestbygda skole i Drammen
  Ledelsen og lærere deler hvordan de i profesjonsfellesskapet forsker på egen praksis for å lykkes med den digitale transformasjonen. 
 • Verdibaserte anskaffelser v/Atea
  Teknologi + Bærekraft. Hvordan henger dette sammen?
 • Lunsjpause
 • Halvdags workshop med Joni Heard: "Fostering Student Agency Using Technology"
  Denne interaktive workshopen vil fordype seg i spørsmålet om hvordan teknologi kan styrke vår innsats for å fremme "student agency" på skolene våre. Spørsmålene vil tillate deltakerne å:
  Lære:
  - Hvorfor er student agency viktig, og hva har pandemien lært oss om sammenhengen mellom student agency, mestring for den enkelte elev og god bruk av teknologi?
  - Hvordan kan teknologi brukes til å forbedre student agency og dermed skape et mer likeverdig, inkluderende og engasjerende læringsmiljø for alle?
  Reflektere:
  - I hvilken grad er læringen i klasserommene lærer- eller elevsentrert?
  - Hvem tar beslutningen om hvilke teknologier man kan bruk i læringsarbeidet?
  - Hvordan vet du dette og hva er indikatorene?
  Planlegge:
  - Hva kreves av skolelederne for å få dette til, og hva er neste steg?
 • Oppsummering og avslutning v/Atea
  Hva tar vi med oss hjem fra dagen i dag?

Om Joni Heard

I over tre tiår har Joni hatt ulike lederroller: lærer, konsulent, grunnskolerektor, ansvarlig for systemutdanning innen utvikling og ledelse, samt ansvarlig for utdanning ved Ontario Ministry of Education.

Hennes erfaringer med International School Leadership inkluderer å legge til rette for nettbaserte og lokale kurs for nåværende og ambisiøse utdanningsskole- og systemledere, samt å gi interaktive presentasjoner til internasjonale utdanningsstudieturer.

Hennes siste oppdrag har vært i Norge, Sverige, Skottland, St. Vincent & Grenadinene og Australia for å levere International School and System Leadership Certificate-programmet.

Joni Heard.foto

Praktisk informasjon

Vi åpner opp for å delta fysisk i Karvesvingen 5 i Oslo, dersom pandemien tillater det og du har lyst. Digital lenke sendes ut et par dager i forkant.

Denne dagen støttes av:

logosalat.foto