02-12-2021

EIE Franchise tar et bærekraftig steg mot skyen

EIE franchise investerer i å gjøre det lettere for ansatte å jobbe mobilt og samtidig levere kundeopplevelser i verdensklasse. Signerer innovativ avtale der all IT leveres som en tjeneste.

Atea har inngått en rammeavtale med en av Norges største meglerkjeder, som representerer Ateas første “PC as a Service”-avtale. For ansatte i EIE vil det være en trygghet i at alt av utstyr fungerer til enhver tid, at de alltid har noen som kan hjelpe dem, slik at de kan fokusere på det de kan best, nemlig å levere premium eiendomsmegling til sine kunder. Avtalen bidrar til et økt fokus på bærekraft, der alt av datamaskiner og utstyr går i omløp og blir gjenbrukt når brukerne er ferdig med dem. Ingenting kastes.

Velg en partner som forplikter seg til en bærekraftig totalleveranse

Leveransen starter i fjerde kvartal 2021, og inkluderer PC-er som en tjeneste, nettverk som en tjeneste, backup som en tjeneste og drift levert av Atea. Takket være Microsofts lokale datasentre i Norge, blir kostnadene på IT redusert for mellomstore bedrifter, i tillegg til at de får økt innovasjonsevne. En moderne skyløsning koster mindre enn en kopp kaffe om dagen.

Det var viktig for oss å velge en strategisk partner som forplikter seg til en bærekraftig totalleveranse, sier Hedda Ulvness, Administrerende direktør, EIE Franchise.

EIE fortsetter sin vekst med Atea

Atea flytter samtlige franchisetakere til Microsoft skyen i Norge. Det inkluderer også et moderne driftskonsept med Microsoft 365, migrering fra lokalt datasenter, og finansiering gjennom Atea Finans.

Målet er at ansatte må kunne være til stede i større grad for kundene. Enten de er på kontoret eller på   De som skal kjøpe bolig tar ett av de viktigste valgene i sine liv. Da må vi støtte dem med å gjøre jobben sin hvor enn de befinner seg, og sørge for at teknologien ikke oppleves som et hinder, men heller en tilrettelegger, sier salgsdirektør Vladislav Kazanskiy, i Atea.

EIE eiendomsmegling er et selskap i vekst, med 350 ansatte, som også leverer advokat- og næringsmeglingstjenester. Den nye arbeidshverdagen gjør at bedrifter krever større fleksibilitet i hvordan de velger sine partnere, verktøy og tjenester. Atea har derfor tilpasset den nye tjenesten for å skape en bedre arbeidshverdag, med økt produktivitet og fleksibilitet via skyen.