20-03-2020

Krevende tider, men det blir bedre

Vi lever nå i svært krevende tider. Koronaviruset har virkelig snudd opp og ned på livene våre. Smittespredningen ser ut til å fortsette, og mange virksomheter sliter med å holde hjulene i gang.

Michael Jacobs

Myndighetene har iverksatt de mest inngripende tiltakene i fredstid for å sikre liv og helse. Dette er nødvendige tiltak selv om det midlertidig bremser økonomien. Vi forventer samtidig nye økonomiske støttetiltak fra myndighetene, slik at vi sikrer levedyktige virksomheter og arbeidsplasser i Norge - også etter krisen.  

Kriser kan gi nye ideer og løsninger 

I min yrkeskarriere har jeg aldri opplevd noe lignende. Dette berører oss på flere plan. Først og fremst må vi i denne tiden ta vare på hverandre, og alltid følge helsemyndighetenes råd og anbefalinger. Dernest er det gledelig å se at hele Atea jobber hardt hver eneste dag for å hjelpe kundene våre i denne vanskelige situasjonen. Det er mange gode initiativ på gang hvor vi kan levere løsninger og kompetanse slik at kundene lykkes. Vi ser også at i kriserja, så dukker det også opp nye muligheter som vi ikke tenkte på før krisen traff oss. Kriser kan avle nye ideer og løsninger. Det ser vi nå. 

I tillegg er det gledelig å se at våre teknologipartnere også legger inn det ekstra giret slik at vi sammen lykkes i markedet. Dette er ekstrainnsats som gjør at vi kan komme oss igjennom denne tiden.  

Bygger Norge med IT 

Vi vet ikke hvor lenge denne situasjonen vil vare, men vi skal sørge for at vi kommer sterkere ut sammen på andre siden. Ta vare på hverandre. Tusen takk til alle mine kolleger som nå går den ekstra milen for selskapet og kundene våre.  

Vi har vært til stede i over 50 år, og har planer om å være det fremover også. Våre ambisjoner om å bygge Norge med IT gjelder mer enn noen gang. Det ser vi i praksis nå. Vi hjelper skoler med fjernundervisning, og bistår Politiet, Forsvaret og helseorganisasjoner med kritisk infrastruktur. Vi hjelper også Norge med å flytte hele befolkningen til hjemmekontor og nye måter å samhandle på. 

 

Har du spørsmål eller trenger hjelp, så ta kontakt med oss. Vi er godt forberedt til å hjelpe din virksomhet i denne vanskelige tiden.  

 

Hold hodet kaldt, og hjertet varmt 💚

Michael   

 

PS: Her kan du lese om hva vi som selskap gjør for å sikre våre ansatte og driften av selskapet.