Til forsiden
16-12-2020

Atea fikk prestisjetung Cisco-sertifisering i Norge

IT-selskapet Atea ASA fikk sertifiseringen «Cisco Advanced Customer Experience Specialization» i Norge.

Michael Jacobs.i sofa.foto

– Vi er utrolig fornøyde med vårt lange og gode samarbeid med Cisco. Denne sertifiseringen beviser at Atea er Cisco sin største og viktigste partner i Norge. Nå er vi ekstra motivert for ytterligere satsning med Cisco fremover, sier Michael Jacobs adm. direktør i Atea Norge.

Partnerskapet mellom Atea og Cisco er i stadig vekst og utvikling, med fokus og kompetanse på alle Cisco sine forretningsområder: nettverk, datasenter, samhandling og sikkerhet.

Trine Strømsnes, adm. direktør i Cisco Norge, er fornøyd med samarbeidet med Atea:

– Cisco jobber tett med Atea både lokalt og globalt, og vi er veldig fornøyde med de investeringene som Atea gjør for å fremme vår suksess sammen, sier Strømsnes. 

Fokus på kundesuksess

– Løsningene som leveres til felles kunder blir stadig mere avanserte, med utstrakt bruk av maskinlæring og kunstig intelligens. For å kunne yte enda bedre rådgivning og støtte til våre kunder, og for å sikre at løsningenes potensiale blir realisert, har Atea nå etablert Norges «råeste» fagmiljø innenfor Cisco på kundesuksess (CX - Customer Experience). Teamet består nå av eksperter, fokusert på kundesuksess innenfor de ulike løsningene til Cisco, sier Jacobs.

For ytterligere fokus på Cisco har Atea nå sluttført et storstilt rekrutteringsprogram «Atea Cisco Academy», der formålet er å utdanne kommende IT-konsulenter. Programmet ble nylig ferdig, og Atea har fått på plass 17 nye IT-konsulenter innen nettverk og sikkerhet.