Til forsiden
08-07-2019

Atea er årets IBM-partner

IBM trekker spesielt frem at prisen ”Årets partner” tildeles Atea grunnet betydelige investeringer i kompetanseløft, store kontrakter og stort engasjement.

Under IBMs årlige partnerarrangement kunne Atea juble over prisen ”Årets partner”.

  • IBM har i mange år vært en viktig strategisk samarbeidspartner for oss. De stiller med nøkkelkompetanse og -tjenester for at vi skal kunne bistå offentlig og privat sektor med å endre måten de jobber på – være seg sikkerhet, AI eller skytjenester. Sammen har vi lagt en tydelig strategi for hvordan vi skal jobbe og utvikle oss til det beste for kundene. Det er veldig gledelig å ta imot prisen og vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet, sier administrerende direktør i Atea Norge, Michael Jacobs.

Begrunnelsen for prisen var: «Prisen for årets IBM Partner of the Year deles ut til en IBM Partner som gjennom 2018 har gjort betydelige investeringer i kompetansebygging på IBM løsninger, vunnet strategiske kontrakter med IBM og som har vist et stort engasjement for å levere innovative og fremtidsrettede IBM løsninger til sine kunder.»

Bård Ringstad, direktør for IBMs partnerorganisasjon i Norge, har dette å si om vinneren:

  • Michael Jacobs og hans dyktige team i Atea gjorde en fremragende innsats i 2018, og det er med stor glede at jeg kan gratulere Atea som vinneren av prisen som IBM Partner of the Year 2018. Atea har vist oss stor tillit og vant i 2018 mange viktige avtaler basert på IBMs teknologi. Vi ser frem til fortsatt godt samarbeid og ytterligere vekst i det norske markedet fremover.