Til forsiden
26-02-2021

Atea tildelt eksklusiv partnerstatus

Atea Norge har oppnådd den høyeste partnerstatusen hos IT-sikkerhetsleverandøren Palo Alto Networks.

Thomas Tømmernes i Atea

– Diamond partnerstatus har vært målet helt siden vi signerte samarbeidsavtalen med Palo Alto Networks tilbake i 2019. Dette har vært hardt arbeid, med en klar strategi og tett samarbeid mellom begge selskaper siden avtalen trådte i kraft. Med den høyeste partnerstatusen hos Palo Alto Networks gir dette en trygghet til våre kunder om kvaliteten på vår kompetanse og rådgiving. Dette gir oss et fantastisk grunnlag for å hjelpe kunder med strategisk rådgivning framover, sier Thomas Tømmernes, som leder Atea Norges sikkerhetsmiljø.

Palo Alto Networks er et av verdens ledende IT-sikkerhetsselskaper med hovedkontor i California, og leverer en rekke produkter og tjenester til norske virksomheter gjennom sitt tette partnerskap med Atea.

Et kraftig kompetanseløft

En av hovedgrunnene til den nye partnerstatusen er kompetansen til de ansatte i Atea.

– Allerede i 2021 har Ateas sikkerhetsmiljø bestått over 100 kurs for å kunne levere den beste rådgivning til offentlige og private virksomheter i Norge. Som partner med Palo Alto Networks får våre kunder tilgang til både lokal norsk kompetanse og andre fagpersoner som dekker ønsket fagområde. Vi er opptatt av å være en strategisk rådgiver innenfor IT-sikkerhetsfaget, og vi investerer derfor i å utvikle og styrke egen kompetanse, slik at vi kan tilby løsninger som møter hver enkelt kundes behov, sier Tømmernes.

Partner på rekordtid

Nordisk Atea-ansvarlig fra Palo Alto Networks, Thomas Aanstad Evensen, er imponert over hvor kort tid Atea har brukt på å bli Diamond partner:


Foto: Fra venstre. Thomas Aanstad Evensen og Thomas Tømmernes.

– Atea sin dedikerte innsats og målrettede fokus om å bli Diamond partner var godt kjent i ledelsen, men at de klarte å oppnå dette innen ett år, er sannsynligvis det raskeste noen partner har klart denne bragden tidligere, sier Aanstad Evensen.

Kontaktinformasjon

Thomas Tømmernes
Thomas Tømmernes
Leder for IT-sikkerhet
Send e-post til