Til forsiden
17-04-2019

Atea er årets HP-partner

På HP Reinvent kunne Atea stolt ta med seg prisene for «Årets Partner 2018» og «PC Partner 2018».

På bildet fra venstre: Almira Osmanovic, Børge Wilhelmsen, Bjørn Knudsen, Lars Einar Tøsse, Nicholas Lekanger, Verner Hølleland, Michael Jacobs og Sindre Børdal.

Kåringen skjedde på HPs årlige konferanse HP Reinvent i Oslo, 4.april, 2019, og tydeliggjør Ateas sterke posisjon i det norske markedet og evnen til å levere på kundenes behov, sier HP Norge, managing director, Verner Hølleland.

– Kåringene er basert på en helthetlig vurdering. Atea Norge leverte i 2018 sitt beste resultat noensinne innenfor kategorien HP klient. Atea har ett strategisk tett samarbeid med HP og jobber tett sammen mot felles kunder og nye muligheter i det norske markedet. Selskapene har i felleskap utarbeidet tette bånd over mange år. Også starten på 2019 ser lovende ut resultatmessig, og HP er svært fornøyd med å ha en så dedikert partner i Atea Norge.   

Administrerende direktør i Atea, Michael Jacobs, er svært stolt over å motta HP-prisene:

– HP og Atea har hatt et tett partnerskap i lang tid og vi er stolte av det vi får til. Salgsteamene hos Atea Norge jobber daglig med de ulike salgsteamene hos HP Norge. Dette bærer samarbeidet preg av. Vår gjensidige tillit, gjenspeiles også nettopp med disse to prisene.

Til slutt trekker Jacobs frem at selskapenes felles samfunnsansvar som en viktig del av samarbeidsstrategien fremover:

– Både HP og Atea har et bevisst forhold til hele verdikjeden, som vi alle i teknologibransjen deler et felles ansvar for. Fra kampen mot konfliktmineraler, til hvordan å gjøre det lettere for kunden å resirkulere brukt utstyr bedre og mer miljøvennlig, Her er HP en fremoverlent partner som også spiller oss gode.

Bilde (fra venstre):

På bildet fra venstre: Almira Osmanovic, Børge Wilhelmsen, Bjørn Knudsen, Lars Einar Tøsse, Nicholas Lekanger, Verner Hølleland, Michael Jacobs og Sindre Børdal.