Til forsiden
06-07-2020

Årets HP partner – for tredje år på rad

IT-selskapet Atea er kåret til årets HP Partner i Norge for tredje året på rad. I tillegg har en av IT-selskapets beste senior løsningsselgere i Region Øst, Svein Andreas Presterud, blitt utnevnt som HP ambassadør for året 2019.

Lilla lys

Under HPs årlige konferanse HP Reinvent ble Atea Norge kåret til årets HP Partner. Kåringen tydeliggjør Ateas sterke posisjon i det norske markedet, og har gjort stor suksess gjennom det strategiske arbeidet de har gjort sammen med oss, sier Verner Hølleland, Managing Director i HP Norge.

– Atea har et dedikert ønske om å lykkes med HP, og dette vises i gode markedsandeler, både internt hos partner og hos HP. Atea eksekverer på vekstplaner, har gode kompetanseplaner og en strategi som samsvarer med HPs strategi fra 2019. Vi har et tett samarbeid på alle nivåer i organisasjonene, noe som underbygger kåringen, sier Hølleland.

Administrerende direktør i Atea Norge, Michael Jacobs, er stolt over samarbeidet og partnerskapet med HP:

– Vi er veldig stolte over vårt lange og nære partnerskap med HP. Vi er HP Inc’s største partner i Norge på både PC og print, og har gjennom flere år hatt status som platinum-partner. At vi for tredje året på rad blir kåret til årets partner beviser vårt gode samarbeid, og vi er veldig ydmyke over å ha vunnet denne prisen igjen. Jeg må også si at jeg er utrolig stolt av kompetansen til vår løsningsselger Svein Andreas Presterud som ble utnevnt til HP ambassadør 2019.