Til hovedinnhald
Tilbake til Atea skole for deg

iPad 1:1 – Gjør det riktig fra dag 1

Den mest kjøpte kombinasjonen av iPad, programvare og tilbehør til skoler. Pakken består av 10,2 tommer iPad, Otterbox UnlimitED-deksel, Lightspeed MDM-lisens og Showbie Pro-lisenser for lærere.

Lightspeed

Med Lightspeed Systems Manage (MDM) kan du administrere iPader og andre Apple-enheter. Løsningen er designet spesielt med tanke på skoler. 

Lightspeeds Manage MDM gir deg de verktøy du trenger for å sette retningslinjer og begrensninger på tvers av flere OS-enheter i klasserommet, i tillegg til å være en app og administrasjonsløsning i stor skala.

Otterbox

OtterBox UnlimitEd - Beskyttelsesboks med stativfunksjon for nettbrett. Dekselet beskytter alle sider av iPad og er perfekt til bruk for elever i grunnskole. I tillegg til til å hindre iPad i å bli skadet ved uvøren behandling og fall har den også skjermbeskyttelse.

Showbie

Showbie kombinerer alle de viktige verktøyene for oppgaver, tilbakemeldinger og kommunikasjon i en brukervennlig app og er enkelt for lærere og elever å bruke. Showbie har kraftige funksjoner for samarbeide i og utenfor klasserommet, og fungerer med de fleste filtyper.

Med muligheten til enkelt å legge til tekst- eller talekommentarer direkte på elevenes arbeid, har Showbie også verktøyene for rik vurdering i tilbakemeldinger og veiledning av elevenes arbeid. Det er også enkelt å gi foresatte tilgang, slik at foreldrene kan få en enkel oversikt over hva og hvordan barnet lærer og kan støtte opp om læringen hjemme. Showbie er enkelt å bruke, enkelt å komme i gang med – det gir mer tid for undervisning og læring.

Showbie brukes av godt over 100 kommuner over hele Norge.

 

Pakkepris

Fra kr. 1232,-

Be om tilbud fra oss

Fyll inn skjema så kontakter vi deg

By consent, you accept that we store your data in our systems. Read more in our privacy statement.

Tilbake til Atea skole for deg
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer