Til forsiden
Den mest kjøpte kombinasjonen av iPad, programvare og tilbehør til skoler. Pakken består av 10,2 tommer iPad, Otterbox UnlimitED-deksel, Lightspeed MDM-lisens og Showbie Pro-lisenser for lærere.

Lightspeed

Med Lightspeed Systems Manage (MDM) kan du administrere iPader og andre Apple-enheter. Løsningen er designet spesielt med tanke på skoler. 

Lightspeeds Manage MDM gir deg de verktøy du trenger for å sette retningslinjer og begrensninger på tvers av flere OS-enheter i klasserommet, i tillegg til å være en app og administrasjonsløsning i stor skala.

Otterbox

OtterBox UnlimitEd - Beskyttelsesboks med stativfunksjon for nettbrett. Dekselet beskytter alle sider av iPad og er perfekt til bruk for elever i grunnskole. I tillegg til til å hindre iPad i å bli skadet ved uvøren behandling og fall har den også skjermbeskyttelse.

Showbie

Showbie kombinerer alle de viktige verktøyene for oppgaver, tilbakemeldinger og kommunikasjon i en brukervennlig app og er enkelt for lærere og elever å bruke. Showbie har kraftige funksjoner for samarbeide i og utenfor klasserommet, og fungerer med de fleste filtyper.

Med muligheten til enkelt å legge til tekst- eller talekommentarer direkte på elevenes arbeid, har Showbie også verktøyene for rik vurdering i tilbakemeldinger og veiledning av elevenes arbeid. Det er også enkelt å gi foresatte tilgang, slik at foreldrene kan få en enkel oversikt over hva og hvordan barnet lærer og kan støtte opp om læringen hjemme. Showbie er enkelt å bruke, enkelt å komme i gang med – det gir mer tid for undervisning og læring.

Showbie brukes av godt over 100 kommuner over hele Norge.

 

Pakkepris

Fra kr. 1232,-

Be om tilbud fra oss

Fyll inn skjema så kontakter vi deg

 

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.