Er du vår neste spydspiss på Cisco nettverk/nettverkssikkerhet?

Fast ansettelse

Sandefjord
2024-08-09

Nå tenker du kanskje at du allerede har en god jobb på en fin arbeidsplass, men bare vent til du har blitt en del av oss! Vi kan love masse moro, fart og spenning – og ikke minst, verdens beste kollegaer! 

Som konsulent i vårt nettverksteam vil du inngå i et fagmiljø bestående av andre kompetente konsulenter, arkitekter og rådgivere. Våre konsulenter arbeider med noen av de mest komplekse og utfordrende nettverksprosjektene i Norge, både i offentlig og privat sektor. 

Vi er opptatt av kompetanse. Vi ønsker også at du har et ønske om å bli stadig bedre gjennom å sertifisere deg innenfor noen av våre fagområder - noe vi forresten åpner opp for å gjøre i arbeidstiden.  

Så hvem er du?

Vi har mange kunder som har behov for å fornye og videreutvikle sitt nettverk og få på plass nettverkssikkerhet. Som konsulent i nettverksteamet er det derfor viktig at du har god kunnskap om ulike kommunikasjonsløsninger og hvordan sikre disse. Du liker å snakke med mennesker, utfordre tradisjonelle tanker rundt hvordan skape en robust infrastruktur.

Å nå mål og ta ansvar for din faglige utvikling, ser du på som en selvfølge. Gode formidlingsevner på norsk og engelsk, dele kunnskap, utfordre og stille de riktige spørsmål, er viktig egenskap vi også ser etter. Personlig egnethet vektlegges sterkt, og vi ser frem til å bli bedre kjent! 

Noen av de gode grunnene til å velge Atea:

Vi er Norges største IT avdeling hvor du kan være med på hele verdikjeden, fra å komme opp med en løsning til å drifte denne. Vi er de eneste i Norge som tilbyr dette og som gjør Atea unikt.

Atea er gullpartner med de største og kuleste leverandørene innen teknologi. Det vil si at Atea er først ut med å få opplæring, sertifiseringer og tilgang på de nyeste og mest etterspurte produktene og tjenestene på markedet. Atea har strategisk partnerskap med 11 leverandører hvor Cisco er en av disse.

Vi tror at folk som kjenner hverandre jobber bedre sammen. Derfor bruker vi tid på å lære, leke og å ha det gøy sammen gjennom landstreff, idrettsinitiativ, hytteturer og mye mer. Hos Atea får du et tilpasset karriereprogram, og selvsagt alle andre konkurransedyktige goder. 

Vi ser for oss at du tar med deg et eller fler av følgende områder knyttet til Cisco løsningsportefølje:

  • DNA og Software Defined Access
  • nettverkssikkerhet
  • kommunikasjon
  • Wireless design, implementering og forvaltning
  • IOT/OT
  • Routing & Switching
  • erfaring og relevante sertifiseringer er en fordel, men ikke et krav. Forøvrig vil du være mye på farten hos våre kunder, så førerkort klasse B og egen disponibel bil er en forutsetning. Reisevirksomhet må påregnes.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Vi er i alle fall klare for å høre fra deg så snart som mulig, men grunnet ferieavvikling vi ikke kontakte aktuelle søkere før i august. Arbeidsdagen kan være en hybrid løsning med en fleksibel hverdag der du tilpasser dagen etter eget og bedriftens behov. Du kan selv velge om du vil tilhøre våre kontorer i Sandefjord, Drammen eller Kongsberg. 

Har du spørsmål til stillingen kontakt Thor-Egil Solbrekke, thor-egil.solbrekke@atea.no / +47 97628330.

Sandefjord
2024-08-09
Thor-Egil Solbrekke
Konsulentleder Hybrid Platforms