Til forsiden

Alle virksomheter bør ha en strategi for sirkulær IT. 100 %-klubben er for alle som ønsker å sette høye ambisjoner på området. Nå lanserer vi et gratis verktøy som gjør det enkelt for medlemmer å måle progresjon mot 100 % sirkularitet. Bli med på digitalt nettverkstreff 29. august. Velkommen til en inspirerende og lærerik sesjon for dere som tar bærekraftig IT på alvor.

Arrangementet passer for medlemmer av Ateas 100 %-klubb eller kunder som vurderer å bli medlem ♻️

Tid
29. aug. 2024, 09.00 - 10.30
Sted
Online
Adresse
Digitalt
Meld deg på

Agenda

Velkommen v/Theodor Gjelsten, bærekraftsrådgiver i Atea Norge

  • Lansering av medlemsportalen

Presentasjon av den nye portalen og dens funksjoner.

  • Erfaringsdeling fra piloter

Medlemmer som har testet portalen deler sine erfaringer.

  • Breakout rooms

Smågruppediskusjoner om tanker og bruksområder for verktøyet.

  • Oppsummering

Deling av refleksjoner fra breakout rooms og veien videre.

Hva kan du som virksomhet gjøre?

100%-klubben består av offentlige og private virksomheter som har forpliktet seg til et mål om å gjenbruke og resirkulere 100% av IT-utstyret sitt. Vi vil ha med oss deg som ønsker å tenke livssyklus på IT-utstyret, og som ønsker å stille krav til bærekraftig håndtering fra produksjon til avhending. Sammen strekker vi oss mot målet om at 100% av enhetene som selges skal samles inn til gjenbruk og gjenvinning.

Deltagelse i klubben er helt gratis og virksomheten trenger ikke å benytte Atea sine tjenester for å være medlem. Vi i Atea veileder deg underveis.

Les mer om 100%-klubben

Meld deg på!

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte. Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket