Til forsiden

Er du en IT-leder, innkjøpsansvarlig eller bærekraftsleder som ønsker å drive arbeidet med bærekraft fremover i din virksomhet? Da er Atea Sustainability Forum for deg!

Atea Sustainability Forum samler Nordens største IT-innkjøpere og globale IT-representanter. Hvilket ansvar har produsenter, leverandører og innkjøpere av IT? Og kanskje fremfor alt: Hva kan vi gjøre sammen? 🤝 🌱

Denne dagen skal vi snakke om hvordan vi kan utrette enda større påvirkning. Vi ser frem til en dag fylt med kunnskapsdeling og diskusjoner om felles ansvar. 

Tid
12. mar. 2024, 09.00 - 16.00
Sted
Oslo
Adresse
TAKET Steen & Strøm Department Store, Nedre Slottsgate 8. Vis på kart
Pris
Gratis
Meld deg på

Dette får du som deltaker

  • Ta del i Nordens viktigste møteplass for bærekraft og IT
  • Lær mer om hvordan du kan bidra til å gjøre din virksomhet mer bærekraftig
  • Foredrag og innlegg fra de fremste ambassadørene i bransjen
  • Innsikt for nordiske IT-innkjøpere gjennom den nordiske rapporten Atea Sustainability Focus
  • Enda mer motivasjon til å fortsette med de viktige tiltakene i din virksomhet
  • Og grønn og skjønn vegetar-lunsj 🌱 

 

 

Agenda

08.00-09.00

• Thomas Briggman, Sustainability Leader Group Procurement, IKEA Ingka

• Mary Jaques, Executive Director, Global ESG and Regulatory Compliance, Lenovo

• Chris Ettery, Corporate Sustainability Director, Dell Technologies

• Tyler Gillard, Chief Strategy Officer, The Responsible Business Alliance

• Annika Ramsköld, Head of Sustainability, Vattenfall

10.15-10.40
10.40-11.10
• Kl. 12:00. Nye anskaffelsesregler miljø og klima v/Christian Tangene, Advisor Green Public Procurement, Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)
• Kl. 12:10. Nye rapporteringskrav i CSRD v/Martin Ranhoff, Senior Manager, Climate Change and Sustainability Services, EY
13.00-13.05

• Rebecka Carlsson har jobbet som politisk ekspert for Sveriges klima- og miljøminister da Parisavtalen ble fremforhandlet. Hun gir deg et lynkurs i bærekraftig utvikling og de spennende forretningsmulighetene som oppstår når klimaendringer og eksponensielle teknologier møtes

Bærekraftige møter og arrangementer

Atea setter miljø, klima og sosiale forhold som en viktig premissgiver i alle våre tjenester. Det samme gjelder for våre arrangementer, som, uavhengig av om de er fysiske eller digitale, skal gjennomføres i tråd med vår bærekraftsstrategi. Som et ledd i denne strategien, støtter Atea Zero sitt arbeid, og har inngått et samarbeid for perioden 2021-2024.

Atea Sustainability Focus

Hvert år lanseres bærekraftsrapporten, Atea Sustainability Focus, som de siste seks årene delt innsikt om bærekraft for nordiske IT-innkjøpere og bransjen generelt. Selv om vi har sett fremskritt, skjer det ikke raskt nok. I år fokuserer vi på påvirkning: Hvordan kan vi gjøre rapportenes råd til handling og virkelighet? Felles ansvar er nøkkelen.

”Markedsdialog og utforming av konkurransegrunnlag som bidrar til grønn innovasjon, er nøkkelen for at vi lykkes med overgang til en mer bærekraftig offentlig sektor. Og da er arenaer som Atea Sustainability Forum et uvurderlig knutepunkt for å tilegne seg informasjon og nye kontakter. ”

— Christian Tangene, Advisor Green Public Procurement, Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Atea Sustainability Forum arrangeres i samarbeid med

Nordiske konferansepartnere:

Gullpartnere:

 

Meld deg på her!

Allergier eller andre mathensyn kan skrives i kommentarfeltet 👇

Ved å samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Dette er nødvendig for å organisere og tilrettelegge aktiviteten, sikre kundeopplevelsen og følge opp deltakerne på en god måte. Les mer i vår personvernserklæring og om samtykket