27-04-2022

Atea podkast: De mest populære episodene fra sesong 5

I skrivende stund passerer vi 475 000 nedlastinger/lyttere av podkasten «Teknologi og mennesker», og det kommer stadig nye lyttere til hver dag. Tusen takk 😁

Bruke teknologi for å løse problemer

Denne sesongen har vi snakket med både kjente og ukjente profiler, i små og store virksomheter, fra mange ulike bransjer. Vi har løftet frem egne kunder, og andre som har fått til noe spennende, og som andre kan lære av. Alle har en ting til felles - et ønske å bruke teknologi for å løse reelle problemer for kunder, ansatte og samfunnet – og ikke minst skape fantastiske brukeropplevelser.

Tusen takk til alle dere som følger oss hver uke

Tusen takk til alle dere som har lyttet til oss denne sesongen - og en stor takk til alle som har stilt opp og delt av kunnskap, erfaringer og råd.

De mest populære episodene så langt

Alle episodene i denne sesongen er selvsagt verdt å lytte til. Vi har nedenfor listet opp de mest populære episodene. Her finner du alle episodene på Apple Podkaster og Spotify - eller en annen podkastspiller.

(NB: Nedlastingslisten er litt urettferdig fordi det ofte er de episodene som ble publisert tidlig i sesongen som kommer høyest opp på listen. Derfor vil listen endre seg med tiden. Denne listen ble satt sammen 27. april 2022)

Tips oss

Nå jobber med en ny sesong. Har du tips til saker, temaer eller caser som vi burde ha med, send oss en melding. Vi høres 🤩

Podkasten er laget i samarbeid med Oslo Business Forum.