Til hovedinnhald
Tilbake til Apple-produkter og løsninger

Finansiering som er like unik som bedriften din

Når du gir de ansatte muligheten til å arbeide slik de vil, med de verktøyene de foretrekker, blir de inspirert til å gjøre sitt beste på jobben. Med iPhone, iPad og Mac kan de ansatte bli mer produktive og kreative, og det blir enklere for dem å samarbeide.

Finansieringsløsninger fra Atea Finance i samarbeid med Apple Financial Services gjør det enklere enn noensinne å innføre Apple-produkter i bedriften din på en enkel og kostnadseffektiv måte.

 
 

Fleksible oppgraderingssykluser

Atea Finance i samarbeid med Apple Financial Services utvikler løsninger som passer de behovene bedriften din har i dag, samtidig som vi tilbyr alternativer for fremtiden. Og kundevennlige alternativer for periodeslutt betyr at du har kontroll på fornyelsen.

Presis og enkel avtale

Med Atea Finance i samarbeid med Apple Financial Services får du den teknologien du trenger for å drive bedriften din, og opplevelsen er enkel, fleksibel og hyggelig.

Nyskapende betalingsstrukturer

Apple-produkter er laget for å vare. Og Atea Finance i samarbeid med Apple Financial Services tar høyde for den høye restverdien på Apple-enheter i forkant, slik at vi kan lage gode økonomiske strukturer og holde kostnadene nede.

Fleksibel finansiering

Atea Finance tilbyr rammeavtaler for leie så virksomheten kan anskaffe Apple utstyr etter behov. Uttak signeres enkelt med Bank-ID i vår eShop.

  • Kun 4 fakturaer årlig
  • Betal kun for brukt kreditt
  • Enkel budsjettering med faste månedspriser
  • Ingen belastning av egenkapital
  • Utnytt likviditet til drift – ikke bind den opp i utstyr
  • Høy restverdi på Apple enheter

Les mer om Atea Smartphone – gir din virksomhet bedre kontroll over kostnader, inkludere brukerstøtte 24/7, bytte enheter og miljøvennlig gjenbruk etter endt leieperiode.

Les mer om Apple som tjeneste – fra eie til leie med opptil 30% restverdi.

Fyll ut skjema så tar vi kontakt

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger i våre systemer, og at dine opplysninger kan deles med våre samarbeidspartnere. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.

 

Tilbake til Apple-produkter og løsninger
Atea.no oppfattes bedre hvis du oppdaterer nettleseren din. Her finner du en ny versjon av Internet Explorer