Til forsiden
Tilbake til Apple på jobb

Alt-mulig-enheten for bedrifter

iPad er klar til å hjelpe medarbeiderne med å få jobben gjort, uansett hva oppgavene består av. De kan jobbe i flere apper samtidig, skanne og signere dokumenter, og skrive for hånd med Apple Pencil – samme hvor de er.


Alt-mulig-enheten for bedrifter

Uansett hvor og hvordan teamene dine jobber, fungerer iPad for bedriften. Medarbeiderne dine kan jobbe i flere apper samtidig med Split View, skanne og signere dokumenter på farten, skrive for hånd med Apple Pencil og Skrible, eller velge blant hundrevis av integrerte funksjoner og tusenvis av tredjepartsapper som er relevante for virksomheten din.

Enkelt å rulle ut – uansett størrelse

Apple gjør det lett å administrere enheter og konfigureringer, distribuere apper og innhold, og beskytte bedriftsdata. Med Apple Business Manager kan enhetene distribueres direkte til medarbeiderne, som umiddelbart kan ta dem i bruk – uten manuell konfigurering.

Berøringsfri utrulling med Apple Business Manager (PDF) 

Noen eksempler for bedrifter

Skann og legg til kommentarer i dokumenter. Signer med Apple Pencil.

Tegn, ta notater og marker i dokumenter, regneark og på bilder med Apple Pencil.

Med Split View kan du bruker flere apper samtidig fra Docken eller Hjem-skjermen.

Du lurer kanskje på hva med...

Microsoft?

iPadOS fungerer med MS Exchange, Office 365, Google Workspace og andre standarder for å sikre at e-post, kontakter, kalendere og produktivitetsapper er enkle å bruke. 

Andre Apple-enheter?

iPad fungerer med iPhone og Mac for å gi sømløs integrasjon ved hjelp av Handoff. De ansatte kan begynne å jobbe på én enhet og fortsette akkurat der de slapp på en annen enhet.

Flerbruker?

Man kan konfigurere Delt iPad til å kun vise Midlertidig økt-alternativet på påloggingsskjermen og angi en tid for avlogging. Det er en fin måte å gi brukere tilgang til en Delt iPad på uten å trenge en administrert Apple ID.

Apple Pencil?

Med Apple Pencil og iPad kan brukerne raskt skrive ned, kommentere og skissere presist. Det er enkelt å markere oppgavelister eller holde idédugnad for en rask skisse med Apple Pencil.

Bilimportøren Bertel O. Steen digitaliserer verkstedet og kundeopplevelsen

Det finnes en iPad for alle. Og alt.

iPad. Unike egenskaper
Ubegrensede muligheter

iPad er så allsidig at du kan bruke den til nesten hva som helst. Den er en digital notatbok, klasserom på nettet, kontor på farten, fotostudio, spillkonsoll og personlig kinosal. Uansett hvilken du velger er iPad en morsom og kraftig måte å få ting gjort på.

Kjøp iPad

iPad Pro. Den ultimate iPaden
Med superkrefter fra M1-chipen

Apple M1-chip med ufattelig ytelse. Praktfull Liquid Retina-skjerm i to størrelser. Og lynrask 5G for profesjonell ytelse, uansett hvor du er.

Kjøp iPad

Tusenvis av tredjepartsapper som er relevante for virksomheten din

Kom i gang med bedriftsapper

Når ansatte kan arbeide slik de selv vil, kan de virkelig gjøre sitt beste. Med tusenvis av apper for iPad og iPhone kan teamet samarbeide på fleksible og kreative måter. Bruk denne guiden til å oppdage noen av de flotte bedriftsappene som er tilgjengelige i App Store.

Apper i bedriften – Kom i gang (PDF)

Utvidet virkelighet – AR

Hjelp ansatte og kunder med verdens største plattform for utvidet virkelighet (AR). Maskinvare og programvare fra Apple er utviklet fra bunnen av for å skape en best mulig AR-opplevelse. Med utvidet virkelighet på iPhone og iPad kan man utvikle arbeidsflyter som aldri har vært mulig tidligere.

AR Augmented Reality in Business (Norsk PDF)

Hva er utvidet virkelighet (AR)?

Utvidet virkelighet plasserer informasjon på en svært visuell og kontekstuell måte i den virkelige verden for å gjøre det mulig å arbeide på en mer tilkoblet og produktiv måte. Siden AR viser den virkelige verden på enheten, foregår ikke opplevelsen bare på skjermen. Det gir de ansatte muligheten til å samhandle, kommunisere og arbeide på helt nye måter.

Utvidet virkelighet AR (PDF)

Sett iPad på jobben med Atea

  • Fantastisk brukeropplevelse for ansatte og IT.
  • Fleksibel finansieringsløsninger og reduserte kostnader.
  • Digitalisering av papirbasert arbeidsflyt med iPad.
  • Våre konsulenter sørger for berøringsfri utrulling og enkel administrasjon.
  • Unik kompetanse på Apple i bandet miljø.

Atea er en av to Apple Enterprise Resellers i Norge.

Spørsmål, ta kontakt med Ateas Apple-team

 

Ved samtykke godtar du at vi behandler og lagrer dine personopplysninger. Les mer i vår personvernserklæring og samtykket.

 

 

Tilbake til Apple på jobb