Til forsiden

iPad er klar til å hjelpe medarbeiderne med å få jobben gjort, uansett hva oppgavene består av. De kan jobbe i flere apper samtidig, skanne og signere dokumenter, og skrive for hånd med Apple Pencil – samme hvor de er.


Alt-mulig-enheten for bedrifter

Uansett hvor og hvordan teamene dine jobber, fungerer iPad for bedriften. Medarbeiderne dine kan jobbe i flere apper samtidig med Split View, skanne og signere dokumenter på farten, skrive for hånd med Apple Pencil og Skrible, eller velge blant hundrevis av integrerte funksjoner og tusenvis av tredjepartsapper som er relevante for virksomheten din.

Enkelt å rulle ut – uansett antall

Apple gjør det lett å administrere enheter og konfigureringer, distribuere apper og innhold, og beskytte bedriftsdata. Med Apple Business Manager kan enhetene distribueres direkte til medarbeiderne, som umiddelbart kan ta dem i bruk – uten manuell konfigurering.

Berøringsfri utrulling med Apple Business Manager (PDF) 

Gjør mer med iPad Pro – se hvordan

I Filer-appen kan du vise og endre dokumentene dine, bilder og andre filer, synke arkiv mot OneDrive, Box, og DropBoxs. Og for SharePoint har Microsoft en app til iPad og iPhone.

Du kan bruke Notater-appen til å tegne skisser og skrive notater med Apple Pencil.

Bruk Fleroppgaver til å jobbe med flere apper samtidig. Finn ut hvordan du bruker den nye menyen Fleroppgaver, Dock og Spotlight til å jobbe med flere apper.

Få iPad til å lese opp skjermen, markert tekst og skrive tilbakemeldinger.

Du lurer kanskje på hva med...

Microsoft?

iPadOS fungerer med MS Exchange, Office 365, Google Workspace og andre standarder for å sikre at e-post, kontakter, kalendere og produktivitetsapper er enkle å bruke. 

Andre Apple-enheter?

iPad fungerer med iPhone og Mac for å gi sømløs integrasjon ved hjelp av Handoff. De ansatte kan begynne å jobbe på én enhet og fortsette akkurat der de slapp på en annen enhet.

Flerbruker?

Man kan konfigurere Delt iPad til å kun vise Midlertidig økt-alternativet på påloggingsskjermen og angi en tid for avlogging. Det er en fin måte å gi brukere tilgang til en Delt iPad på uten å trenge en administrert Apple ID.

Apple Pencil?

Med Apple Pencil og iPad kan brukerne raskt skrive ned, kommentere og skissere presist. Det er enkelt å markere oppgavelister eller holde idédugnad for en rask skisse med Apple Pencil.

Det finnes en iPad for alle. Og alt.

iPad er så allsidig at du kan bruke den til nesten hva som helst. Den er en digital notatbok, klasserom på nettet, kontor på farten, fotostudio, spillkonsoll og personlig kinosal. Uansett hvilken du velger er iPad en morsom og kraftig måte å få ting gjort på.

Les mer om iPad Air

Kjøp iPad

iPad Pro. Den ultimate iPaden
Med superkrefter fra M2-chipen

Apple M2-chip med ufattelig ytelse. Praktfull Liquid Retina-skjerm i to størrelser. Og lynrask 5G for profesjonell ytelse, uansett hvor du er.

Les mer om iPad Pro med M2-chip

Kjøp iPad

Sett iPad på jobben med Atea

  • Fantastisk brukeropplevelse for ansatte og IT.
  • Fleksibel finansieringsløsninger og reduserte kostnader.
  • Digitalisering av papirbasert arbeidsflyt med iPad.
  • Våre konsulenter sørger for berøringsfri utrulling og enkel administrasjon.
  • Unik kompetanse på Apple i bandet miljø.

Atea er en av to Apple Enterprise Resellers i Norge.

Spør meg om Apple

Joachim Braset
Joachim Braset
Apple Business Manager
Send e-post til