Til forsiden

Nordens største fagmiljø på VMware by Broadcom

Atea er og har vært Nordens største tilbyder av VMware by Broadcom-løsninger i snart 20 år. Vi har et strategisk samarbeid, som innebærer at vi sammen utvikler tjenester og bygger kompetanse. Våre erfarne og sertifiserte konsulenter har i tillegg solution competencies, som tildeles de partnerne som kan bevise dyp spesialistkompetanse og referanser på VMware by Broadcom teknologi. 

Vår tjenesteorganisasjon har status som Cloud Verified, og er et bevis på at våre datasentre og tjenester er bygget på beste praksis. Vi er en av få partnere globalt som deltar i forum der vi er med på å påvirke fremtidige tjenester, løsninger og lisensieringsmodeller. Gjennom samarbeidet får vi tidlig tilgang til de siste nyhetene, og rask hjelp fra de fremste ressursene hos VMware by Broadcom ved behov. Dette gir deg som kunde en trygghet du ikke kan finne andre steder i Norden.  

Vi i Atea bistår alt fra små og mellomstore virksomheter, til å levere til flere av landets tyngste installasjoner i offentlig sektor. Sammen hjelper vi bedrifter og organisasjoner med en smidig og fremtidsrettet tjenesteproduksjon, med VMware by Broadcom i alt fra datasenter til endepunkt.

De tilbyr et bredt spenn av løsninger og har med sine løsninger hjulpet IT-avdelinger å ligge i forkant av krav og forventninger, særlig knyttet til det å tilby tjenester på den mest fleksible og minst ressurskrevende måten.

Komplette tjenester for multicloud-miljø

Modernisering og utvikling av applikasjoner

Tanzu er en cloud native applikasjonsplattform. Med den kan du effektivt utvikle applikasjoner og legge til rette for en infrastruktur som er stabil, robust og som gir muligheten til å styre, overvåke og håndtere alle klynger og apper på tvers av dine skyer. Med konteinere, mikrotjenester og Kubernetes blir det enklere for IT å møte behovene til forretningen raskt, sikkert og kostnadseffektivt.

Tanzu brukes til å modernisere eksisterende programvare slik at den fungerer på tvers av skyer, og for å utvikle nye applikasjoner som fødes i skyen. Dine utviklere får de beste forutsetninger for å bygge og levere ut programvare raskt og effektivt fra alle skyer, eller fra Kubernetes-klynger. Programvarene kan driftes lokalt eller som en del av et multisky-miljø.

Fordelene er skjerpet sikkerhet, mer produktive arbeidsformer for utviklerne, mer fleksibilitet på tvers av skyer og muligheten til å integrere med et bredt spekter av tredjepartstjenester. 

Lær mer om Tanzu av sjefskonsulent i Atea, Roy Torjussen.

Skyinfrastruktur

En trygg, robust og skalerbar IT-infrastruktur er en forutsetning for virksomheter som ønsker å lykkes bedre i fremtiden. VMware by Broadcoms plattformer kommer med et komplett sett med funksjoner for å virtualisere alle deler av IT-miljøet: Databehandlingen, applikasjoner, lagring, nettverket, sikkerheten, Kubernetes og sky-administrasjonen.

Fordi VMware by Broadcom gir deg fleksibiliteten til å velge, blir det enklere å drifte alle typer applikasjoner i et multisky-miljø – uten komplisert koding og avansert konfigurasjon.

Plattformen er høyt verdsatt av mange av landets dyktigste IT-administratorer, fordi funksjonene er mange og rike, og drift og administrasjon blir mye enklere. Verdifull tid frigjøres i IT-avdelingen ettersom du kan bruke de samme verktøyene og prosessene på tvers av alle miljø, og ved å automatisere installasjon og konfigurering.

VMware by Broadcoms løsninger for skyinfrastruktur er det trygge valget, fordi de allerede brukes i verdens største IT-miljøer og fordi det er god tilgang på kompetanse i markedet. 

GKN Aerospace får servervirtualisering fra VMware by Broadcom

Nettverk og sikkerhet

VMware by Broadcoms sikkerhets- og nettverksløsninger gir deg det du trenger for å beskytte data, applikasjoner og brukere – fra multisky og ut til alle endepunkter. Carbon Black Cloud sikrer arbeidsmengder og endepunktene på en måte som gir kontroll, bedre avkastning på investeringene og der hastigheten på leveransene øker. Dermed får sikkerhetsansvarlig en robust plattform som er avansert i funksjon, men enkel i bruk.

Carbon Black fanger opp og analyserer milliarder av sikkerhetshendelser hver dag. Trusler stoppes lenge før de blir en risiko, fordi plattformen avdekker mønstre hos angriperne og har tilgang til det seneste risikobildet i sanntid.

Med VMware by Broadcom NSX virtualiserer du nettverkslaget og kan bygge et smart skybasert nettverk som er sikkert og enkelt å administrere. Utrullingen av nye arbeidsmengder kan automatiseres og administrator har ende-til-ende oversikt på tvers av skymiljøet.

NSX gir avansert lastbalansering for multisky-miljø. Den programvaredefinerte lag-7 brannmuren gir god beskyttelse mot løsepengevirus. NSX sin avanserte trusselbeskyttelse bruker maskinlæring for å identifisere og kategorisere trusler, og er spesielt effektiv for å avdekke skadevare som er designet for å omgå tradisjonelle sikkerhetstiltak.  

Les mer om NSX - en komplett sikkerhetsplattform.

Digital arbeidsplass

VMware by Broadcom har flere løsninger som gjør at du kan levere digitale arbeidsverktøy med høy kvalitet til dine kolleger dit de befinner seg: På kontoret, hjemme, på reise eller ute på oppdrag. Dermed møter du alle krav og forventninger til hva en moderne arbeidsgiver bør tilby.  

Løsningene støtter alle tenkelige arbeidsformer inn i fremtiden, med løsninger som er sikre, robuste, fleksible og enkle å håndtere. Plattformene har innebygde sikkerhetsfunksjoner der arbeidsflaten tilpasser seg tid og sted, med avansert maskinlæring som hele tiden bidrar til at beskyttelsesgraden skjerpes.  

Programvaren gir bedre utnyttelse av tiden til dine IT-eksperter, ved at prosesser forenkles og store deler av administrasjonen automatiseres. Siloer rives, kompleksiteten går ned og du får mye bedre utnyttelse av IT-budsjettet, og fornøyde sluttbrukere.

Det er særlig to løsninger som er utbredt. Workspace One kan du lese om i detalj her. Horizon har mange av de samme egenskapene og sikrer tilgang uansett tid og sted til virtuelle arbeidsflater og applikasjoner. Løsningen kan leveres fra skyen eller lokalt, kommer med ende-til-ende sikkerhet, er skalerbar og med fleksible utrullingsmuligheter på tvers av skyer og sikrer at ressurser og budsjetter kan brukes mer effektivt.

Kongsberg regionen IKT bruker Workspace ONE.

Kontakt oss

Alexander Lieske-Skansen VMware Partner Development Manager
Alexander Lieske-Skansen
Partner Development Manager
Send e-post til