Til forsiden

Vi har den høyeste partnerstatusen hos Microsoft

Atea er på topp-ti-listen over Microsofts største og viktigste partnere globalt. For å oppnå dette må vi levere på alle Microsofts teknologiområder, samt inneha høyeste og flest sertifiseringer. Vi er Microsoft Gold Partner, som er den høyeste partnerstatusen man kan oppnå hos Microsoft Partner Network (MPN). Vi må dokumentere årlig at ansatte er sertifisert, samt vise betydelige ytelsesresultater innen kompetanseområdet.

Vi oppfyller de høyeste kravene til sertifiserte konsulenter på flere ulike nivåer og representerer et stort forretningsvolum på lisenser, skyabonnement, rådgivning og tjenester. Som gullsertifisert partner har vi et sterkt forhold til Microsoft i kombinasjon med dokumentert kunnskap om teknologisertifiseringer, kundereferanser og kundetilfredshet.

Gold Partner-sertifiseringen betyr også at vi får eksklusiv tilgang til ressurser og produktinformasjon fra Microsoft. Alt for å kunne gi våre kunder den beste supporten og siste produkt- og tjenesteinformasjon.

Vår kompetanse

Bærekraft

Vi samarbeider tett med Microsoft rundt løsninger innenfor bærekraft. Vi har lang erfaring med infrastruktur og bruker denne erfaringen til å innhente informasjon til bruk i CSRD bærekraftsrapportering.

Som rådgiver bruker vi i hovedsak disse tre stegne:

1. Assess you impact: Ved å migrere til skyen reduseres miljøavtrykket, energiforbruket og kostnadene. Samtidig vil du få verdifull innsikt i utslippene knyttet til virksomheten. 

2. Accelerate progress: Med Microsoft-aktiverte bærekraftsløsninger vil dere få fart på fremgangen og mulighet til å gjøre effektfulle endringer i virksomheten og forsyningskjeden.

3. Transform your business: Ved hjelp av miljø- og datavitenskap kan du forbedre virksomhetens forretningsmodell.

Vi har rådgivere og tekniske ressurser som kan hjelpe din virksomhet med å komme i gang med bærekraftsarbeidet.

Vi jobber også tett med Microsoft rundt styringsverktøy for bærekraft (Sustainability Manager) for å lage Emission dashboard.

Les mer om Microsoft Sustainability Manager

Datadrevet bærekraft med "ESG data lake"

Vi samarbeider tett med Microsoft rundt datadrevet bærekraft. Vi kan for eksempel innhente informasjon og samle dette i en dataplattform fra Microsoft som er skreddersydd for bærekraftsdata. Dette gjøres i "ESG data lake" funksjonaliteten i Microsoft Sustainability Manager, som har datamodeller utviklet spesielt for bærekraftsrapportering.

"ESG data lake" er også inkludert i Microsoft Fabric, en alt-i-ett-analyseløsning som dekker alt fra databevegelse til datavitenskap, sanntidsanalyse og forretningsintelligens. Med Fabric trenger du ikke å sette sammen forskjellige tjenester fra flere leverandører, men heller nyte et svært integrert, ende-til-ende og brukervennlig produkt, som er utformet for å forenkle analysebehovene dine.

Plattformen er bygget på et grunnlag av Software as a Service (SaaS), som tar enkelhet og integrering til et helt nytt nivå.

Les mer om Microsoft Fabric.

 

Copilot for Microsoft 365

Sammen med vår partner Microsoft har vi utviklet tjenesten "Get ready for Copilot". Her sørger vi for en trygg og effektiv implementering av Copilot for Microsoft 365. Vi hjelper deg med å kartlegge, analysere og sikre dine data og legger til rette for god dataforvaltning. Du får oversikt over mulighetene teknologien kan gi din virksomhet, og du får hjelp til å få dine ansatte i gang med Copilot på en god måte.

Kontakt oss

Amalie Høvik
Partner Development Manager
Send e-post til
Andreas Berg-Svendsen
Partner Development Manager
Send e-post til
Ole Engh
Partner Development Manager
Send e-post til